GOCA TRŽAN OTVORILA VRATA DOMA, KO BI REKAO DA OVAKO ŽIVI: Ogolila čak i SPAVAĆU SOBU, Raša nije sa njom u KREVETU
Foto: Printscreen Instagram/gocatrzan

HIT

GOCA TRŽAN OTVORILA VRATA DOMA, KO BI REKAO DA OVAKO ŽIVI: Ogolila čak i SPAVAĆU SOBU, Raša nije sa njom u KREVETU

Svi su oduševljeno gledali njene fotografije

Objavljeno:

Pevačica Goca Tržan i njen partner, bubnjar Radomir Raša Novaković, odlučili su da sebi priušte pravi komfor, te su se 2019. godine kupili kuću trospratnicu na Miljakovcu, jednom naselju u srpskoj prestonici.

Kuća poseduje tri spavaće sobe, kuhinju, dva kupatila, veliki dnevni boravak, trpezariju, dok je u suterenu smešten Rašin muzički studio, a oko kuće se nalazi velika zelena površila, koju par održava.

Lena, Gocina ćerka iz prvog braka, je prilikom zahtevnog renoviranja dobila znatno veću sobu od one koju je imala u stanu, te neometano može da ugosti drugarice. Kako je poznato da Goca voli da šminka i da neretko i sama sebe doteruje, sada ima na raspolaganju deo za šminkernicu.

Goca Tržan
foto: Printscreen Instagram/gocatrzan

Omiljeni kutak pored šminkernice i bašte za Gocu je biblioteka. Obožava da čita, a poslednjih godinu dana krenula je i sa učenjem stranih jezika.

Goca Tržan
foto: Printscreen Instagram/gocatrzan

Nije tajna da je Tržanova vrsna domaćica i da ne beži od kućnih poslova. Tamo priprema lazanje, vafle, biftek, lovačke šnicle, roštilj, a ume i da umesi domaći hleb. Jednom prilikom, a za svoj vlog ona je usnimila kuhinjske fioke u kojima precizno raspoređene drži začine i namirnice. Baš onako kako i treba da bude u kuhinji jedne kuvarice sa iskustvom.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram/gocatrzan

Dok je Goca u kuhinji, njen suprug je zadužen za košenje trave i uopšte uređenje dvorišta.

Podelila je i fotografije iz kreveta, a pored nje ne spava Raša već mačka. Svi su oduševljeno gledali svaki kutak njenog doma i komentarisali kako joj je topao dom.

Podsetimo, pevačica Goca Tržan već godinama pokušava da, po drugi put, ostane u drugom stanju, ali joj to ne polazi za rukom.

- Poštedela bih sebe tih tema zato što mi je dosadilo da pričam o tome - kazala je Goca Tržan na početku o vantelesnoj oplodnji.

- Najzad, imam 48 godina i to bi bilo u domenu čuda - dodala je pevačica grupe "Tap 011".

- Ako se ne desi, imam svoje dete koje treba da poraste i da ga izvedem na put. Toliko je javnih ličnosti koje to isto rade i ne žele da govore o tome, pa tu štafetu prepuštam nekom drugom - dodaje Tržanova.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.