PEVAČICA ISTURILA ZADNJICU I ZAMEŠALA PRED SVIMA: Ovako Milica Todorović tverkuje VIDEO
Milica Todorović, Foto: Instagram

opa

PEVAČICA ISTURILA ZADNJICU I ZAMEŠALA PRED SVIMA: Ovako Milica Todorović tverkuje VIDEO

Pevačica sa ponosom govori o svojoj "pozadini".

Objavljeno:

Milicu Todorović osim raskošnog glasa krasi i talenat za ples kojim ističe svoje obline.

Pre par godina ona je otputovala na Kubu, a tamo ju je čekalo još jedno takmičenje. Naime, Todorovićeva je osvojila prvo mesto u nadmetanju za najbolje tverkovanje, koje se održavalo pored hotelskog bazena.

1 / 12 Foto: Damir Dervišagić

Voditelj ovog takmičenja pohvalio je pevačicu iz Srbije da je među najboljima i dodelio joj je prvu nagradu za tvrekovanje, a pevačica je to iskoristila i svojim pratiocima na društvenim mrežama se pohvalila kako ona to radi.

Ovo nije prvi put da se pevačica hvali svojim oblinama, a njeni pratioci nikad ne ostaju ravnodušni nakon ovakvih slika.

Milica nije krila da je nabacila i višak kilograma.

„Najviše sam smršala tokom samoizolacije. Imala sam vremena da se detaljno posvetim pravilnoj ishrani“, rekla je Todorovićeva 2021. godine i istakla da sada ne može ni da zamisli da pojede nešto što je ranije redovno konzumirala.

Nakon karantina, pevačica je uspela da povrati liniju, te je sada zadovoljna svojim izgledom.

„Nikada nisam padala u depresiju zbog kilaže. Kad preteram sa jelom samo smanjim obroke i to je to“, rekla je nedavno pevačica.

Milica je jedna od retkih sa estrade koji nije ugrađivala silikone u grudi, a mnogi joj to zameraju.

„Kažu mi: ‘Hajde, Milice, platićemo ti jedan silikon, a ti dodaj za drugi.’ Klavijaturista koji sa mnom radi godinama jednom mi je rekao: ‘Lele, bre, Milice, stavi nešto malo u te grudi da zaličiš na nešto.’ Smejem se tome“, kaže pevačica za Informer.

Ipak, ona ima jasan stav na tu temu i ne planira da se podvrgne estetskoj hirurgiji.

„Ne kukam što imam male grudi, volim ih takve kakve su! Nemam potrebu da stavljam silikone. Kad samo pomislim da treba da mi seku grudi na mestu gde se nalaze žlezde i gde treba dete da dojim, želudac mi se okrene. Nemam snage za to“, priča Milica i dodaje da nema ništa protiv žena koje idu kod plastičara.

Bonus video:

02:59

Milica Todorović proslavila rođendan na nastupu Ilde Šaulić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.