VERICA RAKOČEVIĆ ŠOKIRALA PRIZNANJEM: Veljko NIJE čovek mog života…
Verica Rakočević i Veljko, Foto: Damir Dervišagić

objasnila sve

VERICA RAKOČEVIĆ ŠOKIRALA PRIZNANJEM: Veljko NIJE čovek mog života…

Otac Verice Rakočević je obožavao ćerku a i ona njega

Objavljeno:

Godinama je u skladnom braku sa tri i po decenije mlađim muškarcem, iako su im mnogi krah braka prognozirali ubrzo nakon venčanja.

Da je u Veljku našla sve ono što je godinama tražila, jasno je svima, a Verica Rakočević ne krije koliko uživa u svakom danu sa svojim suprugom koji ju je u potpunosti promenio.

Verica Rakočević, Veljko Kuzmančević
foto: Printscreen Instagram

Umesto preskupih hotela u kojima je ranije odsedala, sada najviše voli kamper kojim sa Veljkom može da ode i na kraj sveta, ako zatreba. Da je srećna i voljena, vidi se, a modna kreatorka je po prvi put progovorila o najvećoj boli u njenom životu.

Rakočevićeva je tokom emisije „Balkanskom ulicom“ kod Vesne Dedić pričala i o svom ocu koji je, kako je sama rekla za nju najbolji i najidealniji muškarac, muškarac kog je najviše volela.

– Najstresnija situacija u mom životu bila je smrt moga oca. Imam unuke, imala sam pre Veljka dva muža, imam sada Veljka, ali to je muškarac koga sam najviše u svom životu volela. Pre svega, moj otac je bio najidealniji muškarac na planeti za kog sam ja čula da postoji. Ta blagost njegova u odnosu na moju majku, na nas, ta njegova toplina, to njegovo poverenje u mene – rekla je Verica.

1 / 10 Foto: Instagram

Otac Verice Rakočević preminuo je iznenada, a kako je sama ispričala na njegovu sahranu nije otišla.

– Ja sam bila jedno užasno, užasno tvrdoglavo dete, danas sam tvrdoglava žena, priznajem, on je u svim tim osobinama nalazio nešto lepo i uvek mi je bio vetar u leđa. I uvek je bio neko ko i ako vidi da sam pogrešila ne kaže da sam pogrešila nego kaže nisi ti to dobro uradila, možeš bolje. Moj tata kada je umro ja nisam otišla na njegovu sahranu – vidno potresena rekla je kreatorka, pa objasnila i zbog čega nije otišla na njegovu sahranu.

– Ja sam tada sela u avion i otišla na Sveti Stefan. Mami sam rekla da ja ne mogu. Sedela sam na plaži, znala sam tačno kada je vreme sahrane i pričala sa njim. Ja sam celu tu situaciju stavila u jednu fioku da je on otputovao negde daleko i da ja neću moći da ga vidim skoro. Taj trenutak da gledam sahranu nisam mogla da podnesem – zaključila je Rakočević.

Bonus video:

01:42

ALBANCI HTELI DA IH UBIJU I SPALE! Verica Rakočević preživela PAKAO u Makedoniji: SPASIO JE MUŽ VELJKO!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.