"MOM SVEKRU TREBA POMOĆ PSIHIJATRA!" Nikolina Pišek otkrila RAZLOG zbog kojeg nije došla na POMEN Vidoju Ristoviću
Nikolina Pišek i Vidoje Ristović, Foto: : ATA Images, Dragan Kadić

oglasila se

"MOM SVEKRU TREBA POMOĆ PSIHIJATRA!" Nikolina Pišek otkrila RAZLOG zbog kojeg nije došla na POMEN Vidoju Ristoviću

Nije se pomenula

Objavljeno:

Nakon izjave njenog svekra Miše Grofa, da nije došla na pomen pokojnom mužu Vidoju Ristoviću jer je šetala kuče, sada je oglasila Nikolina Pišek i nije štedela reči.

Dok je neutešna porodica pristizala na Novo groblje, svi su primetili da se na pomenu nije pojavila Nikolina. Njen svekar rekao je da voditeljka nije došla jer je zauzteta kućnim ljubimcima, a sada je Pišekova za otkrila šta se zapravo dogodilo.

1 / 8 Foto: Instagram printscreen/nikolina_pisek

- Mislim da ste svi shvatili koliko je moj svekar zlonameran kada sam ja u pitanju, to više nije tajna. U Beogradu nisam bila juče, nisam ni danas. Na pomen nisam došla iz privatnih razloga, nisam bila u mogućnosti da se pojavim. Sve što imam da kažem na njegovu izjavu jeste da mu je potrebna pomoć psihijatra- rekla je Nikolina.

Podsetimo, Nikolina Pišek je nedavno prodala porodičnu vilu u zagrebačkim Šestinama. Kuća ima 420 kvadrata, a sastoji se od velikog dnevnog boravka, kuhinje koja ima izlaz na bazen, tri spavaće sobe, i prostora za osoblje, pisalo je u oglasu. Dvorište navodno ima 1460 kvadrata.

Bonus video:

00:03

Udovica Nikolina Pišek žali i pali u mini bikiniju

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.