ŠOK Karleuša i Dara opet u ratu
Dara Bubamara i Jelena Karleuša, Foto: Damir Dervišagić, Vladimir Šporčić

PUKLA TIKVA!

ŠOK Karleuša i Dara opet u ratu

Ovo nismo očekivali

Objavljeno:

Jelena Karleuša i Dara Bubamara ponovo su na ratnoj nozi. Nekada dobre prijateljice postale su žestoki neprijatelji, i to zbog pevačice s kojom je mala od skandala godinama u svađi.

Novosadski zvrk je u emisiji "Ekskluzivno" na Pink televiziji pohvalila folk zvezdu, što je maloj od skandala zasmetalo, pa je odmah blokirala na Instagramu.

Dara Bubamara, Jelena Karleuša
foto: Dragana Udovičić

Do juče su jedna drugoj lajkovale fotografije, razmenjivale poruke, a već danas jedna za drugu neće da čuju. Tim povodom Dara je poručila:

- Pičim za Švajcarsku, kasnim na avion, mora da se radi, a ja mnogo radim, nemam komentar na to! Šta bih rekla? - kratko je rekla Dara.

Inače, ovo nije prvi put da se njih dve zakače. Podsetimo, do pre tri godine su se prepucavale u medijima na dnevnom nivou po nekoliko puta. Sve je počelo kada se Jelena zapitala kako od imena Radojka može da bude nadimak Dara.

- Kada vidim Daru Bubamaru, meni je u glavi samo jedna stvar - Radojka! Radojka, tako se zove, tako izgleda, tako se ponaša, tako se i oblači - rekla je svojevremeno JK. Ona je Daru nazvala i "nesrećnicom sa silikonskim dup*tom posred grudi i facom matorog štakora", koja peva po gradskim kafanama pred 50 ljudi, poručila joj da shvati da nije, niti će ikad biti zvezda i zapretila: "Još jednom me pomeni, dajem ti reč da će svi saznati strašne detalje tvog privatnog života. O da, veruj mi da sve znam!"

1 / 6 Foto: printscreen

Ni Dara joj nije ostala dužna. Karleušu je tada nazvala transvestitom, kiklopom i striptizetom. Štaviše, njih dve su bile i na sudu zbog uvreda. To prepucavanje je trajalo i trajalo, sve dok pomirenje nije palo kada je Karleuša iznenada pohvalila Darin scenski nastup na koncertu u Beogradskoj areni.

Tako su se zvanično pomirile, pa je JK bila gošća kod Bubamare na koncertu, gde su pevale duet. Interesantno je i to da se Karleuša pre nekoliko meseci zvanično pomirila sa Sekom, koja je na ratnoj nozi s Bubamarom, ali je Dara zbog toga nije blokirala.

Bonus video:

00:26

Jelena Karleuša u bundi, bez brusa i bez šminke

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.