NE PROPUSTITE "PUSTI BRIGU" U NEDELJU OD 13 ČASOVA NA KURIR TELEVIZIJI: Očekuje vas još jedna nezaboravna emisija
Foto: Promo

promo

NE PROPUSTITE "PUSTI BRIGU" U NEDELJU OD 13 ČASOVA NA KURIR TELEVIZIJI: Očekuje vas još jedna nezaboravna emisija

Gosti nove epizode su i muzičar Kiki Lesandrić, glumac Đorđe Stojković, paraolimpijac Milan Šolaja, koji čeka na operaciju za koju mu je potrebno još million dinara

Objavljeno:

Glumica i voditeljka Suzana Petričević i ove nedelje donosi mnogo smeha i sjajnu zabavu u vaše domove. Nova epizoda emisije "Pusti brigu" u nedelju od 13 časova prikovaće kraj malih ekrana sve one koji su spremni da odmore i bar na kratko ostave brigu po strani.

Pevačica Goca Lazarević je otvorila emisiju pesmom koju retko peva, a otkrila je i kada joj je i kako njen bivši suprug, kompozitor Milutin Popović Zahar napisao i posvetio pesmu "Mala žena". Iako razvedeni, Goca je priznala da je za njega vezana ceo život i da je u deo njegove ličnosti u koji se davno zaljubila i dalje zaljubljena, jer je on otac njene dece. Poznata pevačica otkrila je i zbog čega je bila ljubomorna u braku te ispričala i detalje.

Gosti nove epizode su i muzičar Kiki Lesandrić, glumac Đorđe Stojković, paraolimpijac Milan Šolaja, koji čeka na operaciju za koju mu je potrebno još million dinara. Među gostima su se našle i doktorka Sara Zorica Mitić, kao i autorka bloga "Zdrava priča", Dolores Milošev Erdeg. Kao i obično najbolji kuvar u Srbiji, Dejan Šutanovac pripremio je jelo čiji recept sigurno znate, a dobro poznati dvojac Kruševac geto i autentična Jasmina Stijović biće zaslužni da nedeljno popodne provedete u odličnoj atsmoferi i dobroj zabavi. Ne propustite "Pusti brigu", najemotivniji životni tv šou sa Suzanom Petričević u nedelju od 13 časova na Kurir televiziji! Pričaće se!

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.