CECU NISU VOLELI U RIJALITIJU, A ONDA SE ČULO DA JE POKUŠALA DA SE UBIJE: Bivša modelsica danas izgleda OVAKO
Foto: Damir Dervišagić

šok

CECU NISU VOLELI U RIJALITIJU, A ONDA SE ČULO DA JE POKUŠALA DA SE UBIJE: Bivša modelsica danas izgleda OVAKO

Nakon ove izjave, u javnosti se pojavio i njen otac koji je deomantovao ćerkine reči

Objavljeno:

Ceca Jovanović je u rijaliti Farma ušla je kao članica grupe "Models", a veliku pažnju je privukla kada je obelodanila da je sa 17 godina pobegla od kuće jer ju je otac navodno fizički zlostavljao.

Nakon ove izjave, u javnosti se pojavio i njen otac koji je deomantovao ćerkine reči, a tokom Farme, Ceca i njena porodica prošli su sve faze, od odricanja do ponovnog pomirenja.

- Mene je mama ostavila kad sam bila mala i zlostavljala me je mnogo, samo ja toga tada nisam bila svesna. Onda je ona otišla sa drugim čovekom i ostavila me. Ali ja sam saznala gde živi, pa sam je zvala da ponovo dođe kod mene. Ona mi je surovo rekla da više ne postojim za nju - ispričala je tada Ceca zabezeknutoj Kristini Čanković tokom emitovanja rijalitija.

Ceca Jovanović
foto: Damir Dervišagić

Jovanovićeva je tada otkrila da pokušala sebi da oduzme život, kao i da majku posle osme godine života više nikad nije videla.

- Pokušala sam da se ubijem kad smo se preselili u Beograd jer nisam mogla to da podnesem. Bila sam u bolnici, primala sam injekcije pošto sam počela da haluciniram. Onda se majka vratila i zagrlila me. To je njen poslednji zagrljaj jer posle nisam mogla da je gledam očima.

Ceca Jovanović
foto: Damir Dervišagić

Ona je tada dodala da kada je majka napustila porodicu, počelo je zlostavljanje sa očeve strane. Njemu je smetala svaka sitnica.

- Moj tata je mnogo nasilan. Ako stavim patike na pogrešno mesto, on je u stanju da me istuče. Kada dobijem keca u školi, pa to je haos, to šiklja krv. Sve moje probleme sam sama rešavala - pričala je tada kroz suze Modelsica.

1 / 7 Foto: Printscren / Instagram

S obzirom na to da nije bila omiljena među cimerima i stalno se svađala mozda je i ovaj podatak bio pokušaj da skrene pažnju na sebe.

Ceca se u međuvremenu skrasila i započela romansu sa muškarcem koji nije poznat javnosti. Nedavno se ostvarila i u ulozi majke.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.