MAJKA I SNAJKA SAMOUVERENO UŠLE U LJUTU KULINARSKU BORBU: Gledajte danas od 18 časova "Majke i snajke"
Foto: promo

zabava

MAJKA I SNAJKA SAMOUVERENO UŠLE U LJUTU KULINARSKU BORBU: Gledajte danas od 18 časova "Majke i snajke"

Ne propustite još jednu uzbudljivu epizodu najpoznatijeg kulinarskog šou-programa "Majke i snajke"

Objavljeno:

Svoje kulinarske veštine danas će pokazati porodica Dronjak iz Beograda. Milica je po zanimanju diplomirani socijalni radnik, ali je trenutno nezaposlena. Posle dugogodišnjeg zabavljanja sa Nemanjom odnedavno je i zvanično deo porodice Dronjak. Milica i Nemanja žive u stanu iznad svekra i svekrve, ali većinu vremena provode zajedno. Nemanja je po zanimanju viljuškarista. Obožava prirodu i rekreaciju, veliki je gurman i najviše voli da jede škembiće. Milica je u drugom stanju i uskoro će njihova porodica postati bogatija za još jednog člana.

Dragana, kao i Milica i Nemanja, živi u Zemunu. Ponosna je baka jednog dečaka i jedva čeka da stigne još jedan dečak kao pojačanje. Radi pri gerontološkom centru, obožava da kuva za sve članove porodice, a ističe da kao porodica veoma poštuju tradicionalne vrednosti te je nedeljni ručak neizostavan u njihovom domu.

Dragana i Milica su dobile zadatak da priprema punjeni svinjski file i pire od bundeve. Majka i snajka su veoma samouverene i veruju da će njihov specijalitet odneti pobedu, a da li je to samopouzdanje opravdano saznajte danas od 18 časova na Kurir televiziji.

Majke i snajke
foto: promo

Ne propustite još jednu uzbudljivu epizodu najpoznatijeg kulinarskog šou-programa "Majke i snajke" danas od 18 časova, a proglašenje nedeljnog pobednika pogledajte u subotu, u 17.10 časova na Kurir televiziji.

Takmičare u novom ciklusu čeka i nekoliko novih pravila. Pet porodica tokom jedne nedelje, osim nedeljne novčane nagrade od sto hiljada dinara, mogu da osvoje i dnevnu nagradu, ali samo pod jednim uslovom - da se međusobno dobro poznaju i da znaju put do srca supruga i sina.

Majke i snajke
foto: promo

Izbor jela koje majka i snajka treba da pripreme u ovoj sezoni nije lak. Najizazovniji deo novog ciklusa je i dalje kako se dopasti drugim majkama i snajkama. Pratite takmičenje “ Majke i snajke” od ponedeljka do petka u 18 časova, a proglašenje pobednika nedelje subotom u 17.10 časova na Kurir televiziji! Pričaće se!

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.