MARIJA KULIĆ DANAS IDE NA HITNU OPERACIJU: Jako je LOŠE, zbog stresa oko Miljane joj se stvorilo OVO?
Foto: ATA IMAGES, BETA/SAŠA ĐORĐEVIĆ

strašno

MARIJA KULIĆ DANAS IDE NA HITNU OPERACIJU: Jako je LOŠE, zbog stresa oko Miljane joj se stvorilo OVO?

Kaže da je jako loše

Objavljeno: 12:24h

Majka Miljane Kulić, Marija Kulić će danas biti operisana u Beogradu. Kako kaže, ima zakazanu intervenciju jer su joj uočene promene na dojci.

"Jako sam loše. Ne mogu više! Sikiram se zbog cele situacije, jako mi teško pada kada gledam situaciju sa Miljanom i Zolom", rekla je Marija za Kurir, kojoj je pozlilo zbog ćerke koja se ponovo pomirila sa bivšim dečkom Zolom.

"Imam operaciju u 15 sati u Beogradu, uočili su mi neku promenu na dojci. Kažu da je benigno... Oni sve što skinu šalju na histopatologiju, videćemo", rekla je Marija, koja veruje da je sve posledica ogromnog stresa koji je pretrpela dok joj se ćerka Miljana Kulić letos borila za život, nakon operacije želuca.

- Taj gnoj, to što mi se storilo, to je od onog silnog stresa. 45 dana nisam spavala, vi ne znate šta je to bilo. Negde mora da izbije to, daj Bože samo da je to dobro, da kad stignu rezultati, sve to bude dobro. To je jače od mene, ne možeš da se sekiraš kada je život deteta u pitanju, tu ne pomažu ni lekovi - zaključuje Marija.

1 / 5 Foto: Printscreen

Podsetimo, ona je i protekle godine bila narušenog zdravlja, kada joj je dijagnostifikovan rak štitne žlezde. Srećom, Marija je uspela da pobedi opaku bolest, a nakon izlečenja otvoreno je o svojoj borbi govorila za medije.

‒ Zadovoljna sam mojim zdravstvenim stanjem, iznela sam i više od očekivanog, zaista sam se uplašila hemioterapije, mnogo više od zračenja. Prvu i drugu sam podnela malo lošije, a ovu treću, koju sam primila pre nekoliko dana, podnela sam fantastično. Nemam mučnine, nisam klonula duhom, imam energije i snage. Trudim se da deca ne vide kada mi je teško, uvek se odvojim da ne pokažem mojim najbližima kako se osećam. Svesna sam da svi ljudi koji kroz ovo prolaze imaju takav period. Nije niko dužan da nešto oseti, ni deca, a pogotovo ne Željko. Znam da ću uspeti u ovoj borbi i svima koji boluju od ove bolesti to želim. Svega se pridržavam, ali nisam uspela da ostavim cigarete, što je možda i najbitniji faktor, ali sam ih drastično smanjila – rekla je tada Marija za medije.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso/Kurir/ Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.