"BILA SAM LOŠE, JEDVA SAM STAJALA NA NOGAMA!" Voditeljka za Espreso otkrila kakve POTEŠKOĆE je imala
Foto: Instagram printscreen/ana.radulovic

čoveče...

"BILA SAM LOŠE, JEDVA SAM STAJALA NA NOGAMA!" Voditeljka za Espreso otkrila kakve POTEŠKOĆE je imala

- Emisija je takva da osmeh mora uvek da je prisutan, a i svoje neraspoloženje se uvek trudim da ostavim van zgrade - rekla je Ana

Objavljeno:

Voditelji zabavnih emisija uglavnom treba da budu dobro raspoloženi kada uđu u studio i stanu pred kamere. Međutim, nisu uvek u najboljem stanju, iako to gledaocima tako deluje dok ih gledaju na malim ekranima.

Pitali smo voditeljku Anu Radulović da li joj se dešavalo da nekada vodi emisiju i da mora da bude nasmejana, iako joj možda u tim trenucima uopšte nije do smeha ili ako je možda u tim trenucima dobila neku informaciju iz privatnog života zbog koje je možda nervozna, ali to pred kamerama mora da sakrije.

– Ove dve i po godine, nažalost dešavalo mi se više puta da sam bila nervozna i da nisam bila dobro raspoložena kada je trebalo da snimam emisije, ali mislim da se to kod mene nikada nije videlo - rekla je Ana za Espreso.

1 / 6 Foto: Privatna arhiva

Radulovićka nikada nije dobijala neke poruke uznermiravajućeg sadržaja dok je vodila emisiju, ali je imala neke druge situacije kada je u tim trenucima želela da nije pred kamerama.

– Dešavalo mi se da sam bila zdravstveno loše i jedva stojala na nogama, a da to niko nije ni primetio. Emisija je takva da osmeh mora uvek da je prisutan, a i svoje neraspoloženje se uvek trudim da ostavim van zgrade. Bude teško u tim trenucima, ali Bog uvek sve nagradi kada sve prođe - rekla je Ana za naš portal.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.