Šta su sve do sada VIDOVNJACI predvideli ESTRADI! Od katastrofa, tragedija i brakova - ŠTA SU POGODILI?
Foto: Damir Dervišagić, Shutterstock, Dragan Kadić

Uboli po nešto...

Šta su sve do sada VIDOVNJACI predvideli ESTRADI! Od katastrofa, tragedija i brakova - ŠTA SU POGODILI?

Sudeći po estradnim vidovnjacima i njihovim nikad crnjim proročanstvima, naše zvezde će ove godine jedva izvući živu glavu!
Objavljeno:

Devedesetih godina jedva da je bilo ičeg drugog na televizije osim proročice Kleopatre, vidovite Zorke i ostalih velikih umova, a kakvo nam je vreme došlo, nije ni čudo što su proroci ponovo u modi!

foto: prinstcreen/facebook/vesna rivas

Prvo je Vesna Rivas shvatila da nema ništa od njene muzičke karijere, pa je postala proročica koja sada za sve ima odgovore, počevši od ubistva pevačice Jelene Krsmanović do toga za koga će se udati Maca Diskrecija.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Njene čuvene tarot karte predskazale su prošle godine i da će Ana Nikolić i Rasta biti u braku manje od godinu dana, kao i da će reper prevariti Nikolićevu sa njenom mlađom koleginicom.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Bivšim učesnicima "Parova" Gastozu i Zorici prognozirala je da će se venčati i imati jedno dete, a teniseru Novaku Đokoviću i njegovoj supruzi Jeleni predivdela je rađanje muškog deteta.

- Đokoviću sam videla gubitak jedne bebe i rekla sam da je Jelena pobacila žensko dete, a da je rodila muško - otkrila je Vesna jednom prilikom.

foto: Dragan Udovičić

Dobro, ako ćemo pošteno - i ćorava koka ubode neko zrno, ali na Vesninu profesionalnu žalost, Maca se nije udala prošle godine, kako joj je predvidela, a ni ubica pevačice još uvek nije pronađen, a Gastoz i Zorica su se raskantali.

Bilo kako bilo, ako je sudeći po novootkrivenim prorocima koji prete da zasene Vesnu, estrada će ove godine jedva izvući živu glavu!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.