ISTINA O ZMAJU OD ŠIPOVA ĆE MNOGE ZABEZEKNUTI: Njegovo POREKLO se TAJILO, a ima i ĆERKU
Foto: Zorana Jevtić

OTKRIVENO

ISTINA O ZMAJU OD ŠIPOVA ĆE MNOGE ZABEZEKNUTI: Njegovo POREKLO se TAJILO, a ima i ĆERKU

Ove informacije malo ko zna

Objavljeno:

Kralj stočara je postao popularan zahvaljujući govorima na sahrani i slavama i učešću u rijaliti programima. Rođen je 4. novembra 1959. godine u Čifluku, naselju koje pripada opštini Šipovo i nalazi se u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini.

Završio je osnovnu i srednju trgovačku školu, ali život je posvetio uzgoju stoke. Od oca Jove i dede Spasana je nasledio bogate voćnjake, zemlju i stoku.

Od porodice ima majku Boju i nevenčanu suprugu Emiru koja je sa njihovom ćerkom Milicom pobegla u Ameriku. Pošto nije navikla na težak rad, posle pet-šest godina veze je napustila Iliju. Kao dečak je bio nestašan, a kada je porastao, često je kući dovodio žene, ali ni jedna se nije duže zadržala.

Zmaj od Šipova
foto: Printscreen

Na sudu se branio po nekoliko sati pa su ga nazvali Petar Kočić. 1995. godine Ilija i njegova porodica su zbog ratnih dešavanja izbegli u Brod (RS, BiH). U Šipovu su ostavili kuću i poljoprivredne mašine, a poveli su stoku. Ilija je bio poznat u Krajini po učešću njegovih bikova na koridama.

Posebno se ističe bik Zeća, koji mu je doneo mnogo pobeda na koridama pa nije želeo da ga proda ni za 40.000 evra.

Zmaj od Šipova
foto: Printscreen

Javnost je za Iliju čula posle tročasovnog govora na očevoj sahrani koji je snimljen na kaseti, a okačen je i na ju tjubu gde ima oko 700.000 pregleda. Posle toga su usledili televizijski nastupi i Zmaj je postao svojevrsna medijska zvezda na prostoru bivše Jugoslavije.

1 / 8 Foto: Printskrin/Youtube/Goli Zivot TV HAPPY

Stalno su mu stizale poruke na telefon, a po njegovim navodima ljudi su ga pitali da im pravi decu, da im pozajmi novac, itd… Pohvalio se da je snimao erotske filmove, od kojih neki i danas kruže bespućima Interneta. Želeo je da se prijavi za rijaliti „Veliki brat“, ali je odustao.

Ilija Grahovac poznatiji kao Zmaj od Šipova ušao je u rijaliti kao čovek koji se neprestano hvali svojom muškošću ali nikada se nije oženio. Tako je i izašao, a u međuvremenu priznao da ima ćerku Milicu koja živi sa majkom u Americi. Sa njenom majkom, kako kaže, "nije stigao da se oženi jer je jurio k***".

Bonus video:

10:33

Espreso intervju: Sofija Una

(Espreso/.biografija.org)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.