BRENA IMA NAJJAČI NOS ZA BIZNIS: Amerinkaci žele da joj daju POLA MILIONA DOLARA za ovo, OZBILJAN POTEZ
Foto: Damir Dervišagić

svaka čast!

BRENA IMA NAJJAČI NOS ZA BIZNIS: Amerinkaci žele da joj daju POLA MILIONA DOLARA za ovo, OZBILJAN POTEZ

Interesantno je i to da je svetski poznata pevačica Kardi Bi u sklopu svoje Instagram priče podelila pevačicinu fotografiju

Objavljeno:

Lepa Brena ima razloga da bude prezadovoljna biznisom koji je počela pre nekoliko meseci. Njene čarape osvajaju svet, zbog čega traju pregovori da otpočne i prekookeanska distribucija.

Prema rečima izvora, Lepoj Breni je stigla ponuda od jedne američke kompanije, koja se takođe bavi proizvodnjom i prodajom čarapa, da distribuiše njen brend na teritoriji SAD. Naravno, za to nude i ogromne pare. Navodno, za prvi ugovor koji bi važio jednu sezonu (jesen i zima) spremni su da plate pola miliona dolara.

- Brena radi punom parom. Sviđa joj se biznis s čarapama, a ponude stižu sa svih strana. Privukla je odlične partnere. Sada joj se otvara put ka američkom tržištu, gde ona, inače, godinama ima kuću. Pevačica nikad nije bila produktivna kao sada, a ovaj poslovni projekat ju je samo dodatno motivisao. Cela porodica je uključena, a njen suprug Boba Živojinović će joj pomoći u pregovorima sa ostalim kompanijama - priča izvor.

1 / 6 Foto: NENAD KOSTIĆ

Prema njegovim rečima, iznos koji je dobila za svoj brend, koji je tek na početku, naročito ju je oduševio:

- Svi znamo da je ona štedljiva i da vodi računa o svakom dinaru. Iznos koji je dobila kao ponudu za saradnju je fenomenalan i više od očekivanja. Mislim da se neće dvoumiti i da će uskoro biti potpisan ugovor o saradnji i distribuciji. Ona ima velike planove, želi da gradi fabriku, ali o tom potom. Sad je Brena koncentrisana na naše i američko tržište i verujem da će se to završiti na obostrano zadovoljstvo - poručuje Brenina bliska prijateljica dobro upućena u porodične odnose i poslovanje.

kardi bi
foto: Printscreen Instagram

Interesantno je i to da je svetski poznata pevačica Kardi Bi u sklopu svoje Instagram priče podelila pevačicinu fotografiju kako pozira sa čarapama:

- Ja sam Kardi Bi, a ova dama je Lejdi Bi, ima odlične čarape, a tek noge - rekla je pevačica u videu.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.