"NISAM MUVAO NEDU UKRADEN" SAŠA POPOVIĆ DEMANTOVAO PEVAČICU: Besan kao ris FOTO
Saša Popović, Foto: Printscreen PRVA

isplivalo

"NISAM MUVAO NEDU UKRADEN" SAŠA POPOVIĆ DEMANTOVAO PEVAČICU: Besan kao ris FOTO

Oglasio se i objasnio svoju stranu

Objavljeno:

Pevačica Neda Ukraden izdala je svoju autobiografsku knjigu u kojoj je do detalja opisala kako ju je svojevremeno muvao Saša Popović.

Neda Ukraden je istakla da je njoj, kao ženi i majci maloletnog ženskog deteta, bio potreban oslonac i stabilnost zrelog partnera, što nikako tada, kako piše, u Saši Popoviću nije prepoznavala.

1 / 11 Foto: Privatna arhiva

Dok je ona u njemu videla samo prolaznu avanturu, on je činio sve da joj se što više približi i ostvari s njom ozbiljnu vezu.

Čak ju je i njegova majka htela za snaju, a kako navodi na stranicama autobiografije, Saša je za Nedinog oca bio cirkuzant. Međutim, sada je te navode Saša Popović demantovao.

Saša Popović
foto: Dragana Udovičić

- Nije to baš tako tačno, kako je ona to napisala. Ja kao javna ličnost mogao bih da napišem knjigu koja bi oborila sva ova izdanja sa estrade. Bila bi sigurno najprodavanija knjiga u ovoj državi. Ali ne želim da iznosim sa kim sam bio pre Suzane. Svako ima neku svoju politiku i neke svoje želje. Isto tako nije istina i da je Brena bila ljubomorna na Nedu - zaključuje Popović.

Bonus video:

00:41

Neda Ukraden na beogradskom sajmu knjiga

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.