OČAJNIČKI SU ŽELELI DECU, A ONDA JE STIGLA DIJAGNOZA: Upoznajte PRVU ŽENU Marka Bulata FOTO
Marko Bulat, Foto: Printscreen

usledio kraj

OČAJNIČKI SU ŽELELI DECU, A ONDA JE STIGLA DIJAGNOZA: Upoznajte PRVU ŽENU Marka Bulata FOTO

Prva žena Marka Bulata kao lavica se borila za potomstvo

Objavljeno:

Pevač Marko Bulat, koji je ovih dana u centru pažnje zbog skandala koji je izbio nakon što se fizički sukobio sa suprugom Marijom, iza sebe već ima jedno bračno iskustvo. Sa prvom suprugom Majom, proveo je 18 godina, od toga 12 u braku.

- Imala sam 16 godina kada su me roditelji prvi put odveli u noćni izlazak na splav “Lukas”. Bila je racija, moj otac se našalio kako će policajcima reći da me ne poznaju jer sam maloletna, a tada je Marko izjavio da će on garantovati za mene. Oduševio me je i potpuno oborio s nogu tom rečenicom. Dve nedelje kasnije nabavila sam njegov broj i pozvala ga - pričala je Maja kako je započela njihova romansa davne 1993. godine.

Marko Bulat
foto: Printscreen

Marko i Maja venčali su se posle šest godina zabavljanja i, uprkos velikoj ljubavi, ali i pokušajima da uz pomoć vantelesne oplodnje postanu roditelji, ta želja im se nije ostvarila.

- Imala sam 25 godina kada sam krenula na preglede. Međutim, gde god da sam otišla, lekari su mi ponavljali: “Idi kući, opusti se, nije ti ništa. Mlada si i zdrava, desiće se. Realno, svi hormoni i testovi koje sam radila bili su u redu - otvorila je dušu jednom prilikom.

- Odlučili smo da ne gubimo vreme i 2006. smo se podvrgli vantelesnoj oplodnji. Međutim, sve se neuspešno završilo. Drugu smo pokušali šest meseci kasnije i zamrzli preostale oplođene jajne ćelije, ali i ona je propala. Poslednji put sam otišla 2008. godine ali kako, nažalost, ni tada nisam otala trudna, više nisam odlazila jer sam se malo razočarala. Odlučila sam da napravim pauzu, budući da ni ti hormoni koji se uzimaju tokom procesa vantelesne oplodnje nisu sasvim bezazleni.

1 / 2 Foto: Printscreen

Prva žena Marka Bulata na kraju je saznala da ima Hašimoto tireoiditis, odnosno hronično autoimuno oboljenje štitne žlezde, što je prouzrokovalo probleme sa začećem. I dok je trajalo lečenje, kao i tokom procesa vantelesne oplodnje, Marko je bio uz nju i pružao joj bezrezervnu podršku.

- Nisam gospodar svog života, već Gospod. On najbolje zna zbog čega je nešto baš tako. Ne razmišljam o tome. Postoji neko iznad mene ko sve to vrlo dobro zna. Ako je suđeno biće, ako nije, to je tako kako jeste - govorio je Marko Bulat, pre nego što je 2012. stavio tačku na brak sa Majom.

Bonus video:

03:29

Marko Bulat o bolesti supruge Marije: Snaga je u Bogu! Progovorio i o estradi

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.