MARKO BULAT REŠIO DA SE POMIRI SA ŽENOM POSLE SVEGA!? Pretrpeo NASILJE u porodici, a sad i OVO
Marko i Marija Bulat, Foto: Damir Dervišagić

šok

MARKO BULAT REŠIO DA SE POMIRI SA ŽENOM POSLE SVEGA!? Pretrpeo NASILJE u porodici, a sad i OVO

Pevač tvrdio da ga je Marija davila i grebala

Objavljeno:

Pevač Marko Bulat izjavio je da je na njega navodno fizički nasrnula supruga Marija, nakon čega joj je izrečena zabrana prilaska pevaču. Marko se iselio iz porodičnog stana u srpskoj prestonici, a Marija sa druge strane tvrdi da je zapravo ona ta koja je pretrpela nasilje od supruga.

U svojoj ispovesti, Marko je istakao da ga je Marija grebala i davila.

- Do svađe je došlo jer nisam legao pored Marije da je uspavam, bila je u bolovima, nisam je smirio i utešio. Možda je iz muke uradila to, u afektu mi je svašta izrečeno, pa sam je prijavio, tu sam sve vreme. Ona je bila deo mnogih afera, jesam prijavio nasilje u porodici.

1 / 7 Foto: Printscreen/Instagram

- Njene izjave neću da komentarišem, nisam samog sebe davio, nema veze. Videćemo od ponedeljka da li ćemo se razvesti, danas u razgovoru sa njom, nisam video sa te strane želju da brak opstane. Ja želim da opstane zbog dece i ljubavi i da ona ozdravi, naravno da je volim, ona je majka moje dece. Kada je neko izuzetno bolestan, nezadovoljan time da nije dobar partner, ne može zbog bolesti da pruži maksimum, dođe do ovakvih stvari, mora doći do razumevanja - istakao je Bulat u emisiji kod Jovane Jeremić.

Da njihova priča nije gotova, u prilog govori i činjenica da Marko Bulat na svom Instagram profilu prati samo jednu osobu, a to je njegova još uvek zakonita supruga Marija, što je pevačeve pratioce navelo da komentarišu kako je na pomolu pomirenje među njima.

Marko Bulat
foto: Printscreen

Njih dvoje će moći da pričaju tek kad istekne zabrana prilaska Mariji od 48 sati, a pevač je i u emisiji rekao da će se sudbina njegovog braka znati tek kad njih dvoje sednu i pričaju i spomenuo je ponedeljak.

Takođe u pomenutoj emisiji folker je ostavio otvoreno pitanje njihovog braka i u više navrata rekao kako svoli svoju ženu i da će pričati.

Sa druge strane, Marija tvrdi da je ona ta koja je pretrpela porodično.

- Zapravo sam ja ta koja ima modrice po leđima i opekotinu na nozi. To su povrede koje mi je Marko zadao, ali ja ne želim da ga teretim. Nisam želela da idem kod lekara, niti imam nameru da supruga prijavim za nasilje u porodici, kao što je on uradio. Želim da se sve samo što pre završi - zaključila je ona.

Bonus video:

03:29

Marko Bulat o bolesti supruge Marije: Snaga je u Bogu! Progovorio i o estradi

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.