ISPLIVALE PORODIČNE TAJNE IZ ŽIVOTA ŽIKE JAKŠIĆA: Istina o njegovom PRVOM sinu iscurela u javnost FOTO
Žika Jakšić, Foto: Printscreen/Youtube/Nikad nije kasno

zanimljivo

ISPLIVALE PORODIČNE TAJNE IZ ŽIVOTA ŽIKE JAKŠIĆA: Istina o njegovom PRVOM sinu iscurela u javnost FOTO

Deca Žike Jakšića dosta su uzrasno udaljeni

Objavljeno:

Deca Žike Jakšića dosta su udaljena po broju godina, neretko i po kilometrima, ali su zato veoma bliski po ljubavi što je i najvažnije.

Dokaz za to dolazi sa najnovije porodične fotografije Jakšića na kojoj je jasno da su braća veoma složna, a poznati producent veoma je ponosan što ima takve sinove.

1 / 9 Foto: Printscreen Instagram

Deca Žike Jakšića, međutim, nemaju istu majku. Žika je najpre iz prvog braka sa suprugom Snežanom dobio sina Andriju Jakšića koji je izrastao u ozbiljnog srcelomca za žene.

Žika Jakšić
foto: Printscreen Instagram

On je dobar deo života proveo u Nemačkoj gde živi i radi, a navodno ga estradno polje i popularnost nikada nisu zanimali. Andriju zanima nešto drugo, a to je proizvodnja vina, a on je i najmlađi enolog u Nemačkoj.

Deca Žike Jakšića lepo se slažu, a mlađi sin uspešnog producenta zove se Dušan i on dolazi iz Žikinog famoznog braka sa Dajanom Paunović. Dečak danas ima deset godina i mnogi se slažu da neodoljivo liči na svog tatu kako biva stariji.

Deca Žike Jakšića najveća su radost ovog producenta pa zato ne čudi što je fotografiju na kojoj pozira zajedno sa dva sina opisuje jednostavno: sreća.

Bonus video:

02:46

Žika Jakšić održao spektakularan govor za svoj rođendan

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.