TESTAMENT MILUTINA MRKONJIĆA ISCUREO U JAVNOST: Bekutu uvalio u PROBLEME
Ana Bekuta, Daša, Milutin Mrkonjić, Foto: Nikola Anđić, Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

otkriveno

TESTAMENT MILUTINA MRKONJIĆA ISCUREO U JAVNOST: Bekutu uvalio u PROBLEME

Testament Milutina Mrkonjiča stupio je na snagu

Objavljeno: 13:53h

Dugo se čekalo da testament Milutina Mrkonjića bude otvoren, a kada se to dogodilo njegovim sadržajem najviše se iznenadila emotivna partnerka pokojnog političara, Ana Bekuta.

Nekoliko meseci pred smrt političar je poželeo da na papir stavi svoju zaostavštinu, a između svega navedenog, najpre stečenog materijalnog bogatstva, među redovima u oporuci stajalo je i ime njegove bivše supruge Dragane Mrkonjić, koju je on u svakom smislu nastojao da obezbedi i u neku ruku zaštiti od nasledničke volje da je pošalju u starački dom.

1 / 6 Foto: Stefan Stojanović

Tako je folk pevačici i članici žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" pripala briga o Daši, dok su iste upute dobili i ostali konzumenti Mrkine imovine.

Za razliku od većine, Bekuta je vrlo strogo shvatila testamentom joj poveren zadatak, a izvor za Star tvrdi da je često nakon političareve smrti obilazila Dašu i pomagala joj dok joj je čak pre par nedelja, kada je videla da se Dragani zdravstveno stanje menja, predložila i da žive zajedno.

Milutin Mrkonjić
foto: Printscreen/Youtube

- Ana je zvala da joj ponudi pomoć, ali Daša joj se zahvalila što brine, rekla joj je da je sada mnogo bolje, da neće da joj smeta i da će ostati u svom stanu jer je tamo navikla, a ima i neke prijatelje sa kojima pije kafu. Jasno je njoj da Ana to radi po Mrkinoj želji, ali smatra, da je ipak bolje da žive odvojeno. Sada se dobro oseća i ne treba joj pomoć.

Testamen Milutina Mrkonjića zbližio je političareve udovice, koje od samog početka imaju korektan odnos, koji se sada nadogradio.

Bonus video:

00:44

Sahranjen Milutin Mrkonjić uz pesmu o Čuburi koju je posvetio svojoj pokojnoj majci

(Espreso/Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.