BUKTI RAT IZMEĐU LUKASA I GOLUBOVIĆA: Iznete TEŠKE REČI, A EVO U ČEMU JE PROBLEM
Foto: NENAD KOSTIĆ

STRAŠNO

BUKTI RAT IZMEĐU LUKASA I GOLUBOVIĆA: Iznete TEŠKE REČI, A EVO U ČEMU JE PROBLEM

Nastao je opšti haos

Objavljeno:

Kristijan Golubović potkačio je Acu Lukasa, koga poznaje, kako je ranije govorio, više od 30 godina. Bivši rijaliti učesnik je pevača okarakterisao kao "kiselu vodu s tikovima", a onda ga prozvao i da je narkoman.

- Aca Lukas, kako ga zovu, kisela voda s tikovima. Ja za njega ne moram da kažem da je narkoman kad se to vidi. On priča da sam ja nabeđeni krimos, pa ispred mene u ono vreme da tako nešto kaže, leteo bi sa splava. Otvarala bi mu se glava na deset mesta - ispričao je nedavno Golubović u svojoj ispovesti za Republiku.

Kontaktirala smo sa Acom Lukasom, koji nas je zamolio da mu pročitamo Kristijanovu izjavu jer je nigde nije video. Kad je čuo, nasmejao se i kratko prokomentarisao:

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Divan momčić. Samo tako napišite - rekao je pevač kroz smeh kad je čuo šta je Golubović kazao za njega.

Podsetimo, ovo nije prvi sukob između Lukasa i Kristijana, jednom prilikom je pevač za Golubovića rekao da je "lažni kriminalac".

- Nije moja krivica što u ovoj zemlji i medijskom prostoru i takvi pajaci i lažni kriminalci imaju svoj prostor. Pitam se u kom su to zatvoru bili Momo Kapor i Ljubivoje Ršumović toliko godina kad je ovaj kreten odrastao pored njih - rekao je Aca jednom prilikom za Kurir, a Golubović mu nakon toga javno nije odgovorio.

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso/Republika/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.