OVO JE DOKAZ DA SU NINO I TEODORA RASKINULI? Dobro obratite pažnju na OVAJ DETALJ
Foto: Instagram

intrigantno

OVO JE DOKAZ DA SU NINO I TEODORA RASKINULI? Dobro obratite pažnju na OVAJ DETALJ

U poslednje vreme nisu tako često zajedno, pa su je pripadnici sedme sile upitali da li su u dobri odnosima, na šta je pevačica malo burnije reagovala

Objavljeno:

Sinoć je održana revija jednog modnog brenda, a ovaj događaj uveličale su mnoge poznate ličnosti, među kojima se našla i pevačica Teodora Džehverović.

Popularna pevačica nedavno je proslavila dve godine veze sa košarkašem Ninom Čelebićem.

Njihova veza je ispraćena, kako medijski, tako i od strane njihovih fanova, s obzirom na to da često dele svoje srećne trenutke na društvenim mrežama.

U poslednje vreme nisu tako često zajedno, pa su je pripadnici sedme sile upitali da li su u dobri odnosima, na šta je pevačica malo burnije reagovala.

- A, zašto mi moramo baš na reviji da pričamo o mojim odnosima sa mojim bliskim ljudima? Ja neću da odgovorim, jer se uvek vezujemo za to - odgovorila je izrevoltirana Teodora.

1 / 8 Foto: Instagram/Printscreen

Međutim, ono što je zbunilo mnoge je nedostatak zajedničkih fotografija na pevačicinom Instagram profilu. Teodora je često kačila fotke sa Ninom, a sada nema ni traga od njega na njenom profilu. Da li je pevačica rešila da svoju vezu ne ističe toliko javnosti ili su zaista stavili tačku na nju, ostaje nam da saznamo nekom drugom prilikom.

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.