GLEDAJTE ŠOU "PUSTI BRIGU" U NEDELJU OD 13 ČASOVA: Evo ko su Suzanini gosti! Pričaće se!
Foto: Promo

svaka čast!

GLEDAJTE ŠOU "PUSTI BRIGU" U NEDELJU OD 13 ČASOVA: Evo ko su Suzanini gosti! Pričaće se!

Ne propustite novu epizodu omiljene zabavne emisije "Pusti brigu" u nedelju od 13 časova na Kurir televiziji.

Objavljeno:

I ove nedelje glumica Suzana Petričević u ulozi voditeljke ugostiće glumca Tihomira Stanića, reditelja Filipa Čolovića, glumice Lenu Bogdanović i Moniku Romić, voditeljku Snežanu Dakić, kao i životnog trenera Aleksandru Sašu Simović.

Pusti brigu
foto: Promo

Glumica Lena Bogdanović otvoreno će govoriti o svom partneru, Snežana Dakić će objasniti kroz šta je prolazila kada je odlučila da javno prizna da se razvela i zašto smatra da niko ne treba da zadržava osobu koja je ne voli. Tika Stanić će otkriti kako izgleda kada igrate predstavu pred praznom salom, a zajedno sa rediteljem Filipom Čolovićem odglumiće jednu zanimljivu scenu. Čolović će prvi put javno ispričati najtužniju priču na osnovu koje je napisao roman i snimio dokumentarac "Potreba za mržnjom" o gubitku brata koji je pretučen na splavu, nakon čega je i preminuo

1 / 5 Foto: Promo

Ove nedelje ćete čuti i priču hrabre žene koja nosi 13 ožiljaka na telu kao 13 olimpijskih ordena. Iako su joj prognozirali najgore, ona je dokazala da je njena energija jača od medicinskih dijagnoza. Aleksandra Saša Simović posle dužeg vremena govoriće javno o svemu na Kurir televiziji.

Kao i svake nedelje, čeka vas sjajan provod, mnogo smeha i zanimljive igre koje su goste dovele do suza.

Pusti brigu
foto: Promo

Šarmantni kuvar Dejan Šutanovac oduševiće vas novim specijalitetima, dok će komšinica Jasmina Stijović i Kruševac geto upotpuniti atmosferu svojim zanimljivim i duhovitim skečevima.

Pusti brigu
foto: Promo

Gledajte emisiju "Pusti brigu" na Kurir televiziji u nedelju od 13 časova, očekuje vas još jedna zanimljiva i uzbudljiva epizoda! Pričaće se!

Bonus video:

10:33

Espreso intervju: Sofija Una

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.