RADOŠ BAJIĆ IMA TALENTOVANU I POZNATU DECU: Sina ste SVAKI DAN GLEDALI, a ćerka je tek POSEBNA PRIČA (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

HIT fotka

RADOŠ BAJIĆ IMA TALENTOVANU I POZNATU DECU: Sina ste SVAKI DAN GLEDALI, a ćerka je tek POSEBNA PRIČA (FOTO)

Ovo su njihovi životni pozivi!

Objavljeno:

Brojni članovi porodice Bajić bave se javnim profesijama. Tata Radoš Bajić je poznati glumac i režiser, sin Nedeljko se, takođe, bavi glumom, a ćerka Jelena Bajić Jočić je odabrala režiju.

Radoš je istakao da je na početku karijere dobio ponudu da u Holivud, međutim od toga je odustao jer nisu pristali da sa njim pođe njegova supruga Milena.

Producenta i glumaca Nedeljka Bajića televizijska publika je zavolela po liku Radoslava iz serije "Selo gori, a baba se češlja".

Njemu veliku podršku u poslu pruža i supruga Ivona sa kojom je niz godina u braku i sa kojom ima ćerku Lenku i sina Aleksandara.

1 / 4 Foto: Printscreen/Instagram/nedeljko.bajic.24

- Ivona je najsvežije pojačanje naše firme i bitan deo tima. Ona se posle perioda provedenog pored naše Lenke, priključila Contrastu u kojem se uspešno bavi poslovima marketinga, odnosima sa javnošću, komunikacijom sa medijima, identitetom naše produkcije u nastupu na tržištu i sličnim stvarima - rekao je o svojoj supruzi Bajić.

Selo gori, a baba se češlja
foto: Printscreen

Jelena je po zanimanju reditelj i izvršni producent, a učestvovala je u realizaciji jedne od omiljenih domaćih serija 'Selo gori, a baba se češlja'.

Iako svoju porodicu nastoji da sačuva od radoznalih očiju javnosti, Radoš je, kao i svaki ponosan otac nedavno objavio fotografiju sa sa Jelenom i Nedeljkom, te suprugom Milenom, a povod za fotku bio je sjajan.

- Danas smo imali malo porodično slavlje. BIG MAMI, mojoj supruzi Mileni je bio rođendan. Koji? Nećemo o tome, mi, naša deca, naša porodica, na mnogaja ljeta draga moja - poručio je Radoš, te oduševio svoje pratioce.

Jelena je nedavno debitovala na domaćoj sceni premijerom svog prvenca 'Led'. A ako je suditi po premijeri, Bajićevu naslednicu očekuje blistava karijera.

Pogledajte kako izgledaju zajedno:

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.