VANESA ŠOKČIĆ SE PREPOLOVILA! Pevačica posle duže u javnosti iznenadila promenom: AU KAKVA MAČKETINA
Foto: printscreen

promena!

VANESA ŠOKČIĆ SE PREPOLOVILA! Pevačica posle duže u javnosti iznenadila promenom: AU KAKVA MAČKETINA

Izgled Vanese Šokčić mnoge je iznenadio

Objavljeno:

Mnogi dugo nisu videli pevačicu Vanesu Šokčić pa su oni koji su nedavno posetili promociju knjige Nede Ukraden imali čime i da se iznenade. Naime, poznata folk pevačica bila je jedna od gošći na velikoj promociji njene slavne koleginice a možda baš zato što se ne pojavljuje tamo često u javnosti mnogi su gledali u njenu figuru s posebnom pažnjom. Aktuelni izgled Vanese Šokčić, po svemu sudeći, dosta se razlikuje od onog koji najveći deo publike pamti.

Naime, izgled Vanese Šokčić tokom godina se znatno promenio a mnogi su pod utiskom da je pevačica vidno smršala. Dok neki hvale promenu na njenoj figuri, drugi su komentarisali da je možda malo i preterala sa dijetom, te da joj novi imidž ne stoji najbolje. Dok je Vanesa bila u društvu Suzane Mančić i drugih javnih ličnosti, komentari su se iza kulisa nizali. Međutim, pevačica je već navikla na to da kao javna ličnost trpi različite komentare o njenom izgledu, o čemu je javno i govorila.

- Mi žene smo uvek podvrgnute nekom teroru. Čak i kada moja komšinica izađe, a nije ofarbana onda će to da komentarišu ove što sede ispred zgradi na klupi - rekla je ranije pevačica ali je i priznala da joj prija kada su ti isti komentari javnosti u znaku komplimenata.

- Kojoj ženi ne prijaju komplimenti? Ne mogu da budem lažno skromna. Trudim se maksimalno vodim računa, jesam ja mnogo samokritična, ali trudIm se da te nedostatke prikrijem - izjavila je pevačica dok izgled Vanese Šokčić nastavlja da dobija različite komentare.

1 / 2 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bonus video:

00:57

VANESA ŠOKČIĆ OTKRILA ŠTA JOJ JE ZAJEDNIČKO SA DAMIROM: Usledio niz komplimenata mladom učesniku

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.