MARIJA BULAT KONAČNO OTKRILA DA LI JE MARKA STVARNO PRETUKLA VEČERAS: Izjava će vas sve šokirati
Foto: Dragana Udovičić

jasna je

MARIJA BULAT KONAČNO OTKRILA DA LI JE MARKA STVARNO PRETUKLA VEČERAS: Izjava će vas sve šokirati

Podsećanja radi, domaći mediji preneli su tokom večeri da je Marko Bulat primljen u Urgentni centar oko 15:40 časova, nakon što mu je navodno supruga Marija nanela telesne povrede

Objavljeno: 20:25h

Večeras je u medije dospela vest da je supruga pevača Marka Bulata, Marija, navodno napala svog supruga i nanela mu telesne povrede zbog čega je on završio u Urgentnom centru. Ipak, Marija je za jedan mediji demantovala ove navode, međutim, mnogi njenu poslednju objavu na Instagramu povezuju sa tvrdnjama o svađi supružnika.

Naime, pre nekoliko sati, Marija je u okviru svoje Instagram priče ostavila poruku o razočarenju u ljubavi.

- A ono poslednje, najveće razočaranje u nekoga, doživiš kada shvatiš koliko malo je potrebno da taj neko digne ruke od tebe. Tada shvatiš da nije vredan ničega, ni tvoje ljubavi, ni suza, ni vremena, jednostavno pustiš ga, jer te on odavno već pustio - piše u Marijinoj objavi i nije jasno da li se odnosi na Marka ili nekog sasvim drugog.

Podsećanja radi, domaći mediji preneli su tokom večeri da je Marko Bulat primljen u Urgentni centar oko 15:40 časova, nakon što mu je navodno supruga Marija nanela telesne povrede.

1 / 4 Foto: Dragana Udovičić

Kako piše Telegraf, Bulat je u Urgentni centar prebačen privatnim vozilom, nakon čega je tokom popodneva bio u hirurškoj ordinaciji. Povrede je navodno zadobio u porodičnom stanu u Novom Beogradu.

Kako dalje navodi ovaj portal, Marko je suprugu danas oko 13:00 časova prijavio za nasilje u porodici, nakon čega joj je izrečena mera zabrana prilaska, dok je Marija takođe supruga prijavila sa nasilje u porodici, a policiji je naloženo da dostavi izveštaj tužilaštvu.

Ipak, Marija je demantovala da je napala Marka, kada je za jedan portal poručila:

- Ako mislite da ja ovakva, sitna i bolesna mogu njega da povredim, onda stvarno... Ne znam šta bih vam rekla, ne znam zašto je bio u Urgentnom, evo ja sam sad kod doktora, deca su nam se prehladila... Ja da njega povredim, to je stvarno nemoguće - rekla je Marija za 24sedam.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso / 24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.