OVO JE PRAVA ISTINA O TREĆOJ TRUDNOĆI JELENE KARLEUŠE: Sve se desilo kada je bila u OSMOJ NEDELJI
Foto: Instagram/karleusastar

ovo niste znali

OVO JE PRAVA ISTINA O TREĆOJ TRUDNOĆI JELENE KARLEUŠE: Sve se desilo kada je bila u OSMOJ NEDELJI

Pop zvezda je ispričala i kako su joj u tim teškim trenucima njeni najbliži, kao i uvek, pružili nesebičnu podršku

Objavljeno:

Jelena Karleuša je 2014.godine izgubila bebu u osmoj nedelji trudnoće.

Iako pevačica nije želela da otkriva detalje iznenadnog prekida trudnoće, u intervjuu za magazin Stori potvrdila je da zbog svega preživela pakao.

- Stvarno ne želim da pričam o tome. Molim vas da imate obzira. Dovoljno je da kažem da je konstantni stres u mom slučaju doveo do katastrofalnih posledica - rekla je Jelena.

- Ne znam odakle vam ta informacija. To je samo moja stvar, moja intima i ne želim da se o tome piše i priča. Nisam od onih koji kukaju, više volim da me vide kao nesalomivu. Iako sam žena i majka dvoje dece, sebe smatram velikim borcem - zaključila je Karleuša.

Pop zvezda je za Stori ispričala i kako su joj u tim teškim trenucima njeni najbliži, kao i uvek, pružili nesebičnu podršku.

1 / 7 Foto: Dragan Udovičić, Marina Lopicic

- Moja porodica je tu za mene u svim životnim burama, suprug, majka, otac, tetka, brat, prijatelj... Oni su moje utočište i oni prave bedem oko mene.Povodom ove dirljive priče, i mi smo kontaktirali s Karleušom, ali ona nije želela da se iznova priseća koliko joj je teško pao gubitak bebe. Zamolila nas je za razumevanje i ljubazno rekla:

- Stvarno ne želim da se o tome piše, ja sve vreme nastojim da to sakrijem.Inače, Kurir je pre nekoliko meseci došao do informacije da je Karleuša smeštena na klinici u Višegradskoj, gde je navodno imala neku intervenciju. I tada smo je pozvali, ali je ona negirala da je imala bilo kakav problem, već da je svratila u posetu prijateljici.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.