RAZOČARALA JE MNOGE U ZVEZDAMA GRANDA! Ponovo se takmiči, ali ne u ovom takmičenju!
Lana Vukčević, Foto: Printscreen Youtube

iznenadila

RAZOČARALA JE MNOGE U ZVEZDAMA GRANDA! Ponovo se takmiči, ali ne u ovom takmičenju!

Nije odustala od karijere.

Objavljeno:

Lana Vukčević je stekla veliku popularnost na društvenim mrežama zbog snimaka koje je objavljivala na kojima je uglavnom pevala hitove mnogobrojnih izvođača. Čak je u jednom trenutku toliko bila popularna da su i neki afirmisani pevači snimali sa njom "kavere" da bi dobili pažnju njenih fanova.

Međutim, prošle sezone u "Zvezdama Granda", u drugom krugu ovog takmičenja, ona je tada doživela fijasko i razočarala je mnoge koji su na osnovu njenih snimaka od ranije imali zaključak da je ona savršena pevačica. Ispostavilo se da nije tako.

Ona je tada u drugom krugu dobila negativne komentare članova žirija.

– Ja mislim da je za tebe rano. Ja mislim da ti nisi spremna da se takmičiš u „Zvezdama Granda“ – rekla je Marija Šerifović tada Lani.

Marija je čak navela u tom krugu "Zvezda Granda" da je Lana bila loša kada je pevanje u pitanju, a komentarisalo se i da snimanje "kavera" u studiju i nastup na sceni "Zvezda Granda" nije isto.

Ipak, izgleda da Lana nije odustala od muzičkih takmičenja. Samo ove sezone neće okušavati svoju sreću u "Zvezdama Granda", već u "Pinkovim zvezdicama". Ona je čak na "Instagramu" podelila fotografiju sa snimanja emisije, a podrška u Šimanovcima joj je bio David Radosavljević, koji se nekada takmičio u "Zvezdicama".

Bonus video:

01:38

NA DOČEKU NOVE GODINE ZABOLEO JE STOMAK: Počela je panično da skida odeću! Kad je došla Hitna pomoć SHVATILI SU O ČEMU SE RADI

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.