SA ĆERKOM NAPRAVILA PRAVO PORODIČNO GNEZDO: Pogledajte kako izgleda unutrašnjost toplog doma Leontine Vukomanović
Foto: Printscreen/Dailymotion

posvetila se mezimici

SA ĆERKOM NAPRAVILA PRAVO PORODIČNO GNEZDO: Pogledajte kako izgleda unutrašnjost toplog doma Leontine Vukomanović

Dom Leontine Vukomanović predstavlja najlepši kutak za mamu i ćerku.

Objavljeno:

Dom Leontine Vukomanović prava je oaza mira i vedrine koju je poznata pevačica i kompozitorka pažljivo sređivala za sebe i njenu naslednicu Luciju s kojom živi još otkako se razvela od njenog oca Filipa Pata.

Mama i ćerka tako žive u domu kojem su zajedno posvećivale pažnju a sada je pred vama i nekoliko fotografija koije prikazuju rezultat njihovih napora da od stana naprave pravo porodično gnezdo.

Dom Leontine Vukomanović dekorisan je svatlim tonovima, u kombinaciji sa sivim elementima nameštaja. Dnevni boravak mesto je na kome ona i Lucija provode najviše zajedničkog vremena, a uživanje ispred malog ekrana, sve više prerasta u zrele razgovore mame i ćerke.

Pored njih dve, dom Leontine Vukomanović je takođe dom njihovog preslatkog psa koji ima posebno mesto u ovoj porodici.

Posebno važan kutak koji dom Leontine Vukomanović i njene ćerke čini jednim od centralnih mesta, naročito u toplijem periodu, jeste terasa koja je ukrašena brojnim biljkama i cvećem. Međutim, u zimskom periodu a naročito tokom praznika, ovaj dom poprima i još lepše tonove.

Bonus video:

04:41

KONSTRAKTA VEŽBALA 5 SATI BEZ PAUZE! Leontina otkrila šta se dešavalo IZA KULISA priprema za Evroviziju: DALA SAM JOJ JEDAN SAVET

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.