OVO NIKADA NIKO NIJE URADIO: Život će vam se smučiti kada vidite čime je naš poznati REDITELJ POLIO DIREKTORA, FUJ
Foto: Printscreen

morbidno

OVO NIKADA NIKO NIJE URADIO: Život će vam se smučiti kada vidite čime je naš poznati REDITELJ POLIO DIREKTORA, FUJ

Ubrzo na društvenim mrežama počeo je da se širi i snimak ovog događaja

Objavljeno:

Reditelj Nikola Šijan sa suprugom Natalijom i njihovo četvoro dece svojevremeno se preselio iz Beograda u selo Kozelj, gde se posvetio poljoprivredi.

Nakon poplave kanalizacije u njegovom restoranu, Šijan je otišao kod nadležnih organa, gde je sa sobom poneo kofu u kojoj se nalazio sadržaj iz kanalizacije i njom polio vrata na kojima je pisalo "direktor".

Ovaj svoj čin reditelj je objasnio na svom Fejsbuk profilu.

- Kako ste vi počeli ponedeljak? Rekli mi da treba da se pomažemo... Podmažemo. Kada neko ne zna da radi svoj posao, kada nije stručan, kada vi plivate u g***ima zbog tako nekoga, kad takva osoba neće da se povuče. Jedini način da iznesete problem jeste da mu problem servirate direktno na vrata. Naravno kofa g***na dobro dođe. P.S. Ovako i u Francuskoj poljoprivrednici saspu zgradu Vlade g***ima, da ne bude da sam varvarin, vandal - napisao je Nikola Šijan na svom Fejsbuk profilu uz fotografije vrata na koja je sasuo kofu izmeta.

Ubrzo na društvenim mrežama počeo je da se širi i snimak ovog događaja.

Inače, Nikola Šijan, preselio se iz Beograda u selo Kozelj sa suprugom i četvoro dece, gde se sada bavi poljoprivredom i drži restoran. O svom životu on je govorio za domaće medije.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.