ON JE BIO PRVI VODITELJ SLAGALICE: Nismo imali pojma, SVI GA ZNAMO, još uvek ga gledamo na televiziji
Foto: Printscreen

hit

ON JE BIO PRVI VODITELJ SLAGALICE: Nismo imali pojma, SVI GA ZNAMO, još uvek ga gledamo na televiziji

Bauer ima 48 godina, diplomu Elektrotehničkog fakulteta, kao i doktorat na Fakultetu za ekonomiju, finansije i administraciju. Bavio se manekenstvom, a osim "Slagalice" vodio je i kviz "Sam protiv svih"

Objavljeno:

Popularni kviz koji je počeo da se emituje 22. novembra 1993 godine, a i danas uživa veliku popularnost, na početku je nosio ime "Muzička slagalica", a zajedno sa kreatorom Nikolom Neškovićem, voditelj prve sezone bio je Ivan Bauer.

Kviz od 1998. nosi naziv "TV slagalica", promenilo se oko 20 voditelja, a sada tu ulogu imaju isključivo dame. Ivana Bauera danas ćete ponovo videti na malim ekranima ukoliko budete pratili prenose iz skupštine.

Naime, nekadašnji voditelj Slagalice danas je narodni poslanik u Parlamentu, gde predstavlja Socijaldemokratsku partiju Srbije, čiji je i portparol.

1 / 3 Foto: Printskrin/RTS

Bauer ima 48 godina, diplomu Elektrotehničkog fakulteta, kao i doktorat na Fakultetu za ekonomiju, finansije i administraciju. Bavio se manekenstvom, a osim "Slagalice" vodio je i kviz "Sam protiv svih". Pre tri godine sa suprugom je dobio sina Petra.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.