FILIP ISTETOVIRAO DALILU! Ovo će joj ostati na TELU ceo život, STARLETA JE O OVOME ĆUTALA
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

bolelo je

FILIP ISTETOVIRAO DALILU! Ovo će joj ostati na TELU ceo život, STARLETA JE O OVOME ĆUTALA

Mnogi su iznenađeni

Objavljeno:

Drugoplasirana učesnica "Zadruge 5" odlučila je da ukrasi svoje telo novim tetovažama u tatu studiju Filipa Reljića, ali nikome nije otkrila šta je tačno istetovirala

Dalila već nekoliko godina na svom telu nosi tetovaže, a sada je rešila da uradi nekoliko novih. Tatu majstor je ovaj put bio bivši zadrugar Filip Reljić, kod čijim su se veštim rukama prepustili i mnogi drugi rijaliti igrači.

Filip Reljić
foto: Printscreen

Dragojevićka je prethodno najavila da će uraditi tri nove tetovaže - na ruci, vratu i stomaku, a na svom Instagram nalogu je objavila i video celog procesa.

Međutim, nigde se ne vidi šta je Dalila istetovirala, pa se svi pitaju kako izgledaju i koje značenje imaju nove tetovaže. Starleta još uvek ništa nije otkrila o njima, ali je sa fanovima podelila deo razgovora sa Filipom.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram

- Tetovira me čovek. Pita da li boli. Reko' čoveče dragi, više me je bolelo što su me neki ljudi ujeli za srce. Samo teraj.

Izgleda da je Dalila sasvim dobro podnela ubode iglom koji imeju da budu izuzetno bolni, a na koji način je odlučila da ulepša svoje telo, ostaje nam da saznamo.

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.