NAPADNUTA DRAGANA MIRKOVIĆ: Poznato je stanje
Foto: Dragana Udovičić

šok

NAPADNUTA DRAGANA MIRKOVIĆ: Poznato je stanje

Dragana je nedavno imala nastup u Parizu gde je otišla sa ćerkom Manuelom kako bi kasnije provele nekoliko dana u prestonici Francuske

Objavljeno:

Fransuska prestonica poslednjih godina vrvi od pljačkaša koji čekaju da strane zvezde odsednu u tamošnje hotele kako bi ih opljačkali.

Pre nekoliko dana na meti lopova bila je pevačica Dragana Mirković koja je u Parizu boravila s ćerkom Manuelom, a pljačku njenog apartmana sprečila je sobarica, pevačicino stanje je potpuno normalno sem što se uznemirila zbog ovakvog događaja

Dragana je nedavno imala nastup u Parizu gde je otišla sa ćerkom Manuelom kako bi kasnije provele nekoliko dana u prestonici Francuske, međutim, doživela je neprijatnu situaciju kada se našla na meti pljačkaša, prenose domaći mediji.

- Ni Dragana ni Manuela nemaju pojma da je ta noć obema mogla da presedne. Ti lopovi koji godinama kradu po Evropi imaju dojave kada ko od poznatih iz Evrope ili sveta dolazi u Pariz i onda po tome planiraju pljačke - rekao je izvor.

1 / 7 Foto: Instagram/Printscreen

- Tako su saznali da dolazi Dragana, pa su se odmah raspitali gde će odsesti i u kom apartmanu. Oni imaju po hotelima sobarice i čistačice koje im to javljaju. Pljačka je planirana za noć kada je pevačica imala nastup. Naravno, Manuela je sve vreme bila sa majkom u klubu, a lopovi su samo čekali znak svojih doušnika da je apartman prazan i da oni mogu da deluju - rekao je izvor i otkrio da je sve raskrinkala sobarica koja ne radi zabranjene poslove, koja je primetila šta se sprema i zapretila da će zvati policiju, te je šteta sprečena.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.