PUSTI BRIGU I UŽIVAJ UZ SJAJNE GOSTE I ODLIČNU ZABAVU: Gledajte najzabavniji porodični šou u nedelju u 13 časova
Foto: promo

hit

PUSTI BRIGU I UŽIVAJ UZ SJAJNE GOSTE I ODLIČNU ZABAVU: Gledajte najzabavniji porodični šou u nedelju u 13 časova

Biće mnogo smeha!

Objavljeno: 17:51h

Poznata glumica i voditeljka emisije "Pusti brigu", Suzana Petričević vođena čuvenom srpskom rečenicom "Nije život jedna pesma" ove nedelje od 13 časova potrudiće se da vam na šarmantan i duhovit način donese mnogo smeha u domove.

Osim što je sa glumicom Mirkom Vasiljević pretresla porodične odnose, glumicu Mariju Vicković izazvala je u kuhinji, a glumca i pantomimičara Marka Stojanovića upoznala je sa ženskim pravima i pravilima.

U goste ove nedelje stižu i pevačica Bojana Stamenov, kao i Vojislav Ilić, ljubavni terapeut uvek spreman za dobar savet i muškarcima i ženama kada je reč o ljubavnim problemima.

1 / 5 Foto: promo

U ovoj epizodi emisije Pusti brigu igre nije falilo, pa su Marija i Mirka uvile domaće kiflice, Mirka je pokazala i kako se žene šminkaju tokom vožnje u kolima dok auto prelazi preko rupa na drumu, a mladi glumci sa klase Miloša Đorđevića pokazali su svoj raskošni talenat u izazovu da nađu svoje mesto u studiju.

Vrhunski kuvar Dejan Šutanovac će i ove nedelje podeliti svoj recept za jednostavan a kvalitetan ručak, a komšinica Jasmina Stijović i Kruševac geto će nas nasmejati do suza, jer njihovi problemi kraja nemaju.

Pusti brigu
foto: promo

Gledajte emisiju "Pusti brigu" na kurir televiziji u nedelju od 13 časova! Pričaće se!

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.