SESTRE ŽIVE KAO BURŽUJKE U LUKSUZU AL DOM DRAGANE BEKVALAC JE NAJRASKOŠNIJI: Suva elegancija i brdo uloženog novca
Foto: Printscreen/Instagram/draganabekvalac72

Zavirite u dom

SESTRE ŽIVE KAO BURŽUJKE U LUKSUZU AL DOM DRAGANE BEKVALAC JE NAJRASKOŠNIJI: Suva elegancija i brdo uloženog novca

Dom Dragane Bekvalac odiše porodičnom toplinom

Objavljeno:

Najstarija sestra Nataše Bekvalac, Dragana, pevačicina je velika podrška, ostvarena žena koja se uspešno bavi privatnim biznisom, a takođe je i supruga i majka dve ćerke od kojih je jedna mlada muzička zvezda.

Popularnost Nataše Bekvalac povlači sa sobom interesovanje i o njenoj porodici i dok je mlađa sestra Kristina takođe poznata u javnosti, starija sestra se ne eksponira preterano.

Ono što je poznato jeste da je ona prelepa i atraktivna žena kao i da se porodični dom Dragane Bekvalac nalazi u Novom Sadu gde ona takođe već više od dvadeset godina sa mnogo uspeha vodi salon lepote, a nedavno je otvorila i jedan luksuzno opremljen beauty centar na Novom Beogradu.

Dom Dragane Bekvalac njeno je utočište nakon napornog radnog dana, a da je sve savršeno uredila po sopstvenom ukusu i prema potrebama njene porodice mogli smo se u više navrata uveriti putem "Instagram" objava.

U prelepo uređenom kutku dominiraju pastelne i nežne boje pa je tako dnevna soba u istom tonu sa ogromnom kožnom garniturom koja pruža maksimalnu udobnost čitavoj porodici, ali i Draganinom kućnom ljubimcu kojem je očito sve potaman.

Svaki detalj je pažljivo i sa puno ljubavi odabran, a mnoštvo figurica, sveća kao i slika daju ambijentu posebnu toplinu.

Raskošan dom Dragane Bekvalac odaje utisak udobnosti i komfora dok neutralni tonovi deluju umirujuće i boravak u istom čine potpuno opuštajućim.

1 / 4 Foto: Instagram printscreen/draganabekvalac72

Bonus video:

00:42

Nataša Bekvalac slavi rođendan sa najbližima

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.