BANE ĐOKIĆ IMAO SAOBRAĆAJKU: Zadobio OZBILJNE POVREDE, vozilo HAVARISANO
Foto: PRINTSCREEN/REDTV

STRAŠNO

BANE ĐOKIĆ IMAO SAOBRAĆAJKU: Zadobio OZBILJNE POVREDE, vozilo HAVARISANO

Zakucao se u bankinu u Žarkovu

Objavljeno:

Bivši učesnik Zadruge Bane Đokić doživeo je tešku saobraćajnu nesreću u Žarkovu i zadobio je ozbiljne telesne povrede. Vozilo kojim se Bane zakucao u bankinu potpuno je havarisano, a on je odmah prevezen u Urgentni centar.

"Jeziv prizor! Bane je udario u bankinu u Žarkovu, u lošem je stanju. Ima teže telesne povrede, izgleda da je ozbiljno povredio ruku. U lošem je stanju. Nije izgubio svest, ali je prilično ugruvan i u bolovima... Prevezli su ga u Urgentni centar odmah. Šteta na automobilu je totalna, njegovo vozilo je totalno havarisano", rekao je izvor koji se zatekao na licu mesta.

1 / 4 Foto: Printscreen

Bane Đokić se nedavno oglasio za medije kako bi otkrio u kakvom stanju se nalazi njegova prijateljica iz rijalitija, pevačica Sandra Čaprić, koja je doživela saobraćajku na Zlatiboru kada se kvad kojim je upravljala prevrnuo. Ona je tada prebačena u bolnicu gde joj je ustanovljen prelom kuka.

"Čuo sam se sa Sandrinom mamom, ostao sam u šoku, Sandra je dobro, što je najvažnije sada. Imala je operaciju i još jednu će imati u ponedeljak, pala je sa kvada koji se prevrnuo njoj na glavu, žao mi je mnogo i sve što joj bude trebalo biću tu za nju. Posete su zabranjene i nisam u mogućnosti da je vidim", rekao je Bane.

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.