MNOGI NE ZNAJU KO JE BIVŠI MUŽ GOCE LAZAREVIĆ: MOĆNIK je bio njena LJUBAV, a zbog ovoga su je zvali "PROBNA TRAKA"
Foto: DRAGAN KADIĆ

OVO NISTE ZNALI

MNOGI NE ZNAJU KO JE BIVŠI MUŽ GOCE LAZAREVIĆ: MOĆNIK je bio njena LJUBAV, a zbog ovoga su je zvali "PROBNA TRAKA"

Iako je osamdesetih po sopstvenom priznanju bila pevačica u senci, Goca naglašava da je tada stalno nastupala, nekada i po nekoliko puta dnevno.

Objavljeno:

Pevačica Goca Lazarević otvorila je dušu o svojoj karijeri i privatnom životu, i tom prilikom se dotakal prijateljstva sa Lepom Brenom, kao i o odnosu sa Milutinom Popovićem Zaharom.

Goca Lazarević više od dve decenije razvedena je od kompozitora Milutina Popovića Zahara, ali o bivšem mužu ima samo najlepše reči. U braku su dobili dvoje dece, a on je jedini muškarac kome se zavetovala na večnu ljubav. Ipak, pevačicica je imala sreću da voli još jednom.

"Imala sam dve ljubavi, s jednim sam se rastala, a drugi je prerano otišao. Moja najveća ljubav - Branimir Vukićević - neprežaljena je ljubav. Umro je 2010. Nikada ga neću ni prežaliti. Za njim sam mnogo plakala, ali baš mnogo, godinama sam plakala. Znaš li kako sam prestala, naravno da ne znaš... Ljudi su počeli da mi govore da treba da me bude sramota, da sam imala dve velike ljubavi, a da mnoge žene ni za dva života ne mogu da dožive nijednu ljubav koja je slična kao jedna od tih mojih... Uvek sam se pitala da li mi je to nagrada ili kazna. Znam da je nagrada, ali ja to doživljavam kao kaznu", ispričala je Goca pre izvesnog vremena za "Kurir" koja ne može da preboli smrt bivšeg partnera.

Goca Lazarević
foto: Dragan Kadić

- Breni nisam kuvala samo kafu, nego i ručkove i večere. Uživala sam u tome, svima njima sam pravila kolače, pevala sve te pesme i veselila se njihovim uspesima. Lako sam se mirila sa tim zbog svoje neambicioznosti - počinje Goca, i dodaje:

- Govorili su da sam bila Zaharova „probna traka“ jer sam pevala pesme da bi ih pevači čuli. Nije on kriv što nisam uzela neke od njih. Ja nisam bila ambiciozna, volela sam ga tada toliko, da sam htela da on bude srećan i nisam razmišljala o svojoj karijeri. Govorili su mi: „Svaku si otpevala da je čuje pevač, a mogla si da je uzmeš za sebe“. Odgovarala sam da mi to ne smeta, draže mi je bilo da Zahar ima hit jer se i on probijao.

Milutin Popović Zahar
foto: Youtube

Iako je osamdesetih po sopstvenom priznanju bila pevačica u senci, Goca naglašava da je tada stalno nastupala, nekada i po nekoliko puta dnevno.

- Previše sam bila skromna, tiha i iz drugog plana. Bilo je posla i ja sam pevala, čak su me zvali Goca dragstor. Po ceo dan sam pevala, nekada i nekoliko puta dnevno. Radila sam koncerte i zabave i imala sam privilegovan položaj, pevala sam šta sam ja želela. Nisam tražila velike honorare i uvek sam mislila da nisam opravdala taj novac - objašnjava kroz široki osmeh Lazarevićeva u emisiji "Milizam".

Goca se prisetila i svog detinjstva, pa priznala da je bila ranjeno dete koje nije primilo dovoljno roditeljske ljubavi.

- Smetala mi je očeva grubost. Imala sam spartansko vaspitanje. Odgovorna sam i vredna, ali ne volim imperativ, ako me zamoliš lepo, ja ću sve uraditi. Iz kuće nisam ponela mnogo ljubavi - kaže Goca.

1 / 8 Foto: DRAGAN KADIĆ

Zahar nije hteo da mi da „Jedan dan života“

Lazarevićeva je priznala i za kojim pesmama žali što nisu postale njene iako ih je pisao njen suprug.

- Žao mi je što nisam snimila „Vino točim, a vino ne pijem“, nije mogao da prepravi tekst jer je bio jak i muški. Onda „Zbog tebe mome ubava“, mogao je tekst da se prepravi, ali sam rekla da će Staniša Stošić bolje da je otpeva. „Jedan dan života“ mi se mnogo dopadala, ali Milutin to nije hteo da mi da, Brena i Miroslav su tada bili mnogo popularni i to je bilo namenjeno njima - rekla je Goca

Milutin Popović Zahar
foto: Youtube

Merima nije htela „Ivanova korita“

Goca je ispričala kako je veliki hit „Ivanova korita“ završio kod Merime Njegomir.

- Niko nije hteo da snimi „Ivanova korita“. Zahar me je molio da uzmem tu pesmu. Pesmu nije htela ni Merima Njegomir, ali ona se tada zabavljala sa Crnogorcem, pa je pesmu uzela samo zbog njega jer je on insistirao - rekla je Lazarevićeva.

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.