OVO JE BILA POSLEDNJA ŽELJA BORE DRLJAČE: Reč je o pravom KLUPKU MISTERIJE i jednom SAMOUBISTVU
Foto: Printscreen

tužno

OVO JE BILA POSLEDNJA ŽELJA BORE DRLJAČE: Reč je o pravom KLUPKU MISTERIJE i jednom SAMOUBISTVU

Njegova poslednja želja bila je upravo da počiva pored Verice, iako mu je do smrti ostala nepozato zašto je ona izvršila samoubistvo

Objavljeno:

Legendarni pevač narodne muzike Bora Drljača preminuo je u 80. godini na današnji dan pre tačno dve godine u Beogradu.

Bora je sahranjen na Novobežanijskom groblju pored svoje supruge Verice za koju je govorio da ju je voleo do poslednjeg dana života.

Drljača je bio poznat po svojoj jedinstvenoj energiji i humoru, ali se dugi niz godina borio sa teškom bolešću, zbog koje i preminuo u svojoj porodičnoj kući. Pevač je 2019. godine operisao tumor na debelom crevu, a sredinom juna 2020. godine je ponovo primljen u bolnicu.

Njegova poslednja želja bila je upravo da počiva pored Verice, iako mu je do smrti ostala nepozato zašto je ona izvršila samoubistvo.

Samo dve nedelje pred svoju smrt, Bora kao da je predosetio da mu se bliži kraj, jer je u svom poslednjem intervjuu koji je dao rekao da ne vidi budućnost i da oseća da će uskoro da ide. Dugo se borio sa melanomom, koji mu se poslednjih dana proširio na mozak, a samo dve nedelje pre nego što je preminuo, kao da je bio svestan da mu se kraj bliži, zbog izjave kojom je iznenadio sve.

1 / 7 Foto: Foto: Emilija Jovanovic

- Bar da živim još godinu, dve, tri dana i da umrem. Ako uspem da proguram još koju više i to ti je. Slomila me bolest. Ne volim smrt, al' šta ću. Kad dođe vreme. Ne znam kako ćete bez mene, kako će ovaj svet bez Bore. Volim život i nauživao sam se, al' još pet-šest da doživim i nek ide u božju mater. Operisao sam bubreg, debelo crevo, melanom, četiri-pet puta sam išao pod nož. Znam samo da ću biti sahranjen pored moje prve žene. Napravio sam spomenik, nisam stavio sliku, ali sve je završeno. Takav je život - rekao je Bora tada.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.