ŽENA OD BIZNISA! IZ UGOSTITELJKE U POLJOPRIVREDNICU: Jana Todorović kupila malinjak kod Arilja
Foto: Damir Dervišagić

pokreće novi posao

ŽENA OD BIZNISA! IZ UGOSTITELJKE U POLJOPRIVREDNICU: Jana Todorović kupila malinjak kod Arilja

Pevačica, koja i sama dobro zarađuje, poznata je po tome što je iz imućne porodice

Objavljeno: 11:15h

Pevačica odlično zarađuje od pevanja, a iako se kratko oprobala u ugostiteljstvu, shvatila je da joj to zanimanje ne ide baš od ruke. Sada hoće da se bavi poljoprivredom u koju bi uložila novac, ali isto tako i dobro zaradila.

Pevačica Jana Todorović je kod Arilja kupila dva hektara zemljišta, na kom će da uzgaja dve sorte najtraženijeg voća, a za sve ima podršku porodice i supruga Ivana.

Otkako je zatvorila restoran koji je počeo s radom malo pre pandemije koronavirusa, a sada već četiri meseca na vratima stoji katanac, dugo je razmišljala kojom drugom delatnošću da počne da se bavi pošto se u ugostiteljstvu nije proslavila, rešila je da se oproba u biznisu s malinama. Naime, kako Republika saznaje, pevačica je nedavno kupila malinjak kod Arilja.

- Jana iz ugostiteljstva prelazi u poljoprivrednike! Iako je toliko uspešna i popularna kao pevačica, ona stalno ima potrebu da se ostvari u još nekom biznisu u koji će da ulaže novac. Tako je nedavno i rešila da pazari dva hektara zemljišta pod malinama i 60 ari placa - priča izvor blizak pevačici i otkriva detalje Janinog novog biznisa.

1 / 7 Foto: © ATA Images

- U pitanju su dve sorte ovog voća, koje je veoma traženo, jedna je najtraženija vilamet malina, a druga hertidž, koja uspeva i u plastenicima. Domaćin od kog je kupila već dobro uređene parcele više nije mogao finansijski da održava biznis, pa je želeo da proda imanje nekome ko može da ulaže novac.

Inače, pevačica, koja i sama dobro zarađuje, poznata je po tome što je iz imućne porodice. Njen svekar je kupio ceo sprat u jednoj zgradi u Beogradu na vodi za koji je navodno platio 15.000.000 evra, a njegove vile, auto parkovi, spratovi sa odećom, obućom liče na tržne centre. Ipak, Jana stalno ima potrebu, da se dokaže i sama kao privrednica, pa zato se i oprobava u raznim poslovima, pored svog primarnog, u čemu ima i suprugovu podršku.

Bonus video:

00:50

Jana Todorović u Pulsu Srbije objasnila šta znači reč iz njene nove pesme čikšeh

(Espreso/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.