"UNA PRETERALA SI, SLIKE SU VULGARNE"! Zdravkova ćerka zbog ISTICANJA OGROMNOG poprsja izazvala OPREČNE KOMENTARE
Foto: prentscreen/instagram/unacolic

au!

"UNA PRETERALA SI, SLIKE SU VULGARNE"! Zdravkova ćerka zbog ISTICANJA OGROMNOG poprsja izazvala OPREČNE KOMENTARE

Redovno na mrežama obaveštava pratioce detaljima iz svog privatnog života

Objavljeno:

Ćerka Zdravka Čolića poznata je po svojim fotografijama na društvenoj mreži "Instagram" kojima je uspela da sebe nametne kao jednu od "influenserki" ali i po tome što je velika podrška svom legendarnom ocu Zdravku Čoliću.

To je pokazala i nedavno kada je otišla zajedno sa Čolom u Beč gde je pevač neumorno pevao publici čak tri i po sata. Tokom boravka u austrijskoj prestonici Una Čolić napravila je i neke nove selfije koje je zatim objavila na svom profilu a reakcije su, naravno, počele da munjevito pristižu.

Mnogi su pohvalili izgled koji je na novim fotografijama pokazala ćerka Zdravka Čolića, mada je bilo i onih koji su smatrali da je otišla malo predaleko u pokazivanju svog dekoltea.

- Una, preterala si, vidiš da te komentarišu samo muškarci, slike su vulgarne, ipak si ti ćerka najveće zvezde - glasio je jedan od komentara, dok su drugi pisali da je dosta bilo golotinje.

Međutim, ćerka Zdravka Čolića ne haje za komentare i uživa da sebe prikazuje u baš ovakvom izdanju. Otkako je pre dve godine postala punoletna “eksplodirala” je na društvenim mrežama a najviše voli da iskazuje svoju ljubav prema modi iako još nije odlučila kojim putem želi da krene u profesionalnom smislu.

Kako je Čola oduvek isticao, na ćerke je veoma slab, pa je Uni popuštao u mnogim situacijama i omogućio joj je luksuzan životni stil. Ona je do sada objavila preko hiljadu fotografija na kojima prikazuje svoja putovanja, noćne izlaske, omiljene restorane i destinacije, ali svakako i modne marke i trendove. Ono što, međutim, primetno odskače na njenim profilima jeste da od svih tih fotografija nijednu nema sa svojim poznatim ocem. Una je danas uzor mnogim tinejdžerkama baš kao što je njen otac bio idol mnogim generacijama.

Bonus video:

00:06

ĆERKA ZDRAVKA ČOLIĆA U ZANOSNOM IZDANJU! Una zavodljivo pozirala ispred ogledala, i oduševila sve izgledom!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.