ĆANA JE POBEDILA TUMOR, A SIMPTOMA NIJE BILO: Evo kako da ZNATE, ako je OVAKO, odmah kod LEKARA
Foto: Printscreen Youtube

sada je sve dobro

ĆANA JE POBEDILA TUMOR, A SIMPTOMA NIJE BILO: Evo kako da ZNATE, ako je OVAKO, odmah kod LEKARA

Suprug je bio u većem strahu od mene. Kad su mi rekli da je dijagnoza loša, on je vozeći kući promašio sve ulice, išao je u kontra smeru

Objavljeno:

Stanojka Bodiroža poznatija kao Ćana je otkrila deo svoje borbe sa opakom bolešću. Njoj su 2013. godine ustanovili da boluje od karcinoma, ali na svu sreću ga je na vreme otkrila.

"Nije bilo nikakvih simptoma, jednostavno sam jedno jutro ustala i pomislila da treba da idem kod lekara. Kada mi je saopšteno da imam tumor, sebi sam rekla: 'Dobro, u životu sam imala mnogo borbi koje sam dobila. Ova je malo teža, ali ću i nju dobiti'. Tu bolest sam shvatila kao upozorenje, a ne kao kaznu. Bila sam sigurna da ću izaći kao pobednik, nijednog momenta se nisam uplašila", ispričala je Ćana, a prenosi Mondo.

"Skoro celu 2013. godinu sam se borila. Sreća pa sam otišla na vreme, izbegla sam hemioterapije i zračenja jer je tumor bio u začetku. Verujte mi, u tom periodu sam imala potrebu da izgledam bolje nego što se osećam. Na kontrole sam odlazila našminkana, da pokažem i sebi i drugima da sam dobro. Operaciju sam podnela odlično, ali sam imala problem sa bakterijom stafilokokom, koja mi je umalo došla glave i zbog toga su morali još dva puta da me operišu.

1 / 4 Foto: Printscreen

Suprug je bio u većem strahu od mene. Kad su mi rekli da je dijagnoza loša, on je vozeći kući promašio sve ulice, išao je u kontra smeru. Morala sam da ga smirujem. Ja uopšte nisam paničila. Svaka bolest služi da nas poduči, osim ako se ne otkrije prekasno. To sam shvatila, zato sam nakon borbe snimila pesmu 'Biće svega samo neće nas'", završila je Ćana svoju ispovest.

Ako i vama "unutrašnje" čulo "govori" da vam je potreban pregled, treba to da uradite.

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.