SPECIJALN DOKTOR MORA DA PREGLEDA BOGDANU: Otkrivene sve MISTERIJE IZ CECINE PORODICE, saznalo se do DETALJA
Foto: Marina Lopicic

sada je jasno

SPECIJALN DOKTOR MORA DA PREGLEDA BOGDANU: Otkrivene sve MISTERIJE IZ CECINE PORODICE, saznalo se do DETALJA

Veljko ne krije da želi veliku porodicu, a izvor otkriva da je Ražnatovićev san da ima petoro naslednika

Objavljeno:

Pre nekoliko dana, Bogdana i Veljko Ražnatović otkrili su javnosti da je na putu njihovo drugo dete. Par će tako na proleće sledeće godine dobiti još jednog sina, a otkirli su i da će mu dati neobično ime Krstan.

Inače, izvor blizak porodici Ražnatović otkiro je za medije sve detalje Bogdanine trudnoće, kao i da će se ona poroditi kod doktora koji je porađao i Cecu, ali i zašto se par odlučio za ovo specifično ime za drugog sina.

- Bogdana je u trećem mesecu trudnoće, za oko pola godine očekuju dolazak još jednog člana porodice. Iako već više od mesec dana znaju da je trudna, Ražnatovići su želeli da kriju ovu vest bar do ulaska u peti mesec Bogdanine trudnoće - rekao je izvor blizak porodici i dodao da je za otkrivanje pre vremena zaslužan upravo Veljko, koji nije mogao da izdrži a da ne podeli sa celim svetom da će po drugi put postati otac, kao i da sazna kog će pola biti beba.

- Otkako je saznao da mu je supruga u drugom stanju, Veljko je bio uveren da nosi dečaka. Bogdani je bilo svejedno kojeg pola je beba, njen suprug je svom silinom želeo još jednog naslednika, a Ceca je bila ubeđena da će joj snajka podariti blizance. Cecina sestra Lidija ima blizance, pa je shodno tome mislila da će taj gen preći i na Veljka. Čak su se u jednom trenutku kladili da li Bogdana nosi dečaka ili dvojke - objašnjavao je atmosferu iz doma Ražnatovića sagovornik, koji je potom otkrio i zašto je popularni par za drugog sina odabrao ime Krstan.

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

- Iako je veoma mlad, Veljko je veoma tradicionalan momak. On je svom prvom sinu dao ime po pokojnom ocu, a drugom nasledniku odlučio je da da ime koje je nosio njegov pradeda. U pitanju je ime Krstan koje je grčkog porekla, a znači neustrašiv, hrabar, onaj koji prelazi sve prepreke - otkrio je izvor, pa rekao da pripreme za dolazak prinove uveliko teku.

- Za sada mali Željko nije ljubomoran na činjenicu da će uskoro dobiti brata. Svi ga polako pripremaju na dolazak bebe, a roditelji su odlučili da će njihovi sinovi spavati u istoj sobi. Trenutno se Željkova soba preuređuje, kupuju se prve stvari za novog člana ove mnogobrojne porodice kako bi kada dođe do Bogdaninog porođaja sve bilo spremno - kaže sagovornik za portalo Alo i otkriva da Bogdana trudnoću održava kod istog doktora koji joj je vodio trudnoću sa prvim sinom, a koji je svojevremeno brinuo i o trudnoćama i porođajima Svetlane Cece Ražnatović.

- Bogdana je zadovoljna kako joj je protekao prvi porođaj i odlučila je da zadrži istog ginekologa. Taj lekar ujedno je porodični lekar ove porodice i bezrezervno mu veruju Ceca, Lidija, Anastasija i Bogdana - objasnio je on.

Veljko ne krije da želi veliku porodicu, a izvor otkriva da je Ražnatovićev san da ima petoro naslednika.

- Veljko bi voleo da ima petoro dece, ne bi se bunio kada bi sve bili sinovi - objasnio je izvor.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso / 24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.