OSTAVIO ZUBARKU I MANEKENKU ODVEO PRED OLTAR BRZINOM SVETLOSTI: Ljubavna priča Nikole Koja OSTAVLJA BEZ DAHA
Nikola Kojo, Foto: Dragana Udovičić

niste znali

OSTAVIO ZUBARKU I MANEKENKU ODVEO PRED OLTAR BRZINOM SVETLOSTI: Ljubavna priča Nikole Koja OSTAVLJA BEZ DAHA

Devojka Nikole Koja bila je ona

Objavljeno:

Nikola Kojo galantan pri raskidu“, pisalo se 2007. godine, a pomenuti naslov odnosio se na vest da je bivšoj partnerki, posle raskida, navodno ostavio stan u kome su zajedno živeli.

Narodna izreka da se kašalj i ljubav ne mogu sakriti potvrđena je i u slučaju popularnog glumca, poznatog po tome što retko daje intervjue, a još ređe priča o privatnom životu.

1 / 10 Foto: © ATA Images

Kada se u januaru 2007. godine na premijeri filma „Crni Gruja i kamen mudrosti“ pojavio sa manekenkom Aleksandrom Đurić, za dobro upućene to je ujedno značilo kraj desetogodišnje romanse sa zubarkom Olgom Popović.

Iako su čitavu deceniju uživali u ljubavi, ni Olga ni Nikola nisu pokazivali želju da se eksponiraju u medijima. Štaviše, mnogi nisu ni znali da je omiljeni glumac, koji je u mlađim danima važio za miljenika ženskog dela publike, u ozbiljnoj vezi.

Nikola Kojo
foto: Adria Media

Aleksandra je preko noći promenila njegov život. Tada tridesetosmogodišnji glumac zaljubio se u dvanaest godina mlađu lepoticu i već posle nekoliko meseci zabavljanja odveo je pred oltar.

Bonus video:

02:39

Nikola Kojo za Kurir TV: Režirao sam više od 100 reklama

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.