PROGOVORILA LJUBAVNICA HARI MATA HARIJA: Istina o njegovom VANBRAČNOM sinu je OVA
Hari Mata Hari, Foto: Dragan Kadić

šok

PROGOVORILA LJUBAVNICA HARI MATA HARIJA: Istina o njegovom VANBRAČNOM sinu je OVA

Ljubavnica Harija Varešanovića progovorila o svemu

Objavljeno: 13:35h

Pevač Hari Varešanović skupo plaća greške iz prošlosti, ako se tako može nazvati afera koju je imao s izvesnom Majom iz Sarajeva s kojom je dobio vanbračnog sina Maka.

Ovih dana ljubavnica Harija Varešanovića ne usteže se da govori u javnosti a njene izjave tiču se pisanja da pevač nije ni znao za njihovog sina do mnogo nakon njegovog rođenja.

Hari Mata Hari
foto: Printscreen

Ljubavnica Harija Varešanovića ušla je u njegov život devedesetih godina dok je on uveliko bio u braku sa suprugom Aidom s kojom je dobio ćerku Nađu i sina Damira. Aidom se oženio kada je imao samo 19 godina, ali nije odoleo godinu dana mlađoj Maji koja mu je rodila i treće dete. Kako stvari stoje, pevač se nije adekvatno poneo prema svojoj očinskoj obavezi što je dovelo do niza nesuglasica sa Majom, a ona je sada rešila da više ne ćuti.

- Ja obično na ovu temu ne pričam, ne što bežim od toga nego zato što je ova tema meni jako bolna, jer svako pričanje je ponovno preživljavanje istog. Neki misle da se iza svega krije neki konflikt, ali nije. Ovo nije odjednom, to datira duži niz godina, ti članci o mom Maku se ponavljaju unazad deset godina, posebno zadnje tri godine. Odlučila sam da demantujem izjave koje se pojavljuju u medijima da je Hari saznao za Maka mnogo kasnije posle njegovog rođenja i što želim da kažem da ja nisam uzrok ili jedan od glavnih razloga za njegov razvod sa bivšom suprugom Aidom Varešanović. Sve sam to pustila jedno vreme, nije me interesovalo, imam svoj život, imam bolje stvari s kojim bih se oglašavala u medijima, a ne vezom sa Harijem. Jednostavno, dosadile su mi te priče, nazivaju moje dete vanbračnim, a danas su vanbračna i bračna zajednica izjednačene. Ja to vanbračni već shvatam kao neku provokaciju, kao davanje nekog epiteta uz njegovo ime. On je dete i nema niko pravo da pravi tu vrstu diskriminacije. Mak se oženio a mediji objavljuju vanbračni sin Harija se oženio, zar je potrebno da se to stavlja u taj kontekst - revoltirana je ljubavnica Harija Varešanovića.

- Zbog njega se piše i pominje naš sin. Iznijela sam Hariju svoje mišljenje i zamolila ga da stane u kraj svemu tome, kada je Mak već otišao u Njemačku. Tražila sam od njega da demantira navode, da je za sina znao od onog momenta kada sam i ja saznala za trudnoću. On je tvrdio da on ne stoji iza tih natpisa, nego je okrivio medije. Baš zato sam govorila da se oglasi, da demantira. Rekao je da hoće i uputio me svom PR-u, da njoj kažem šta želim da se demantira!? Ja sam na to rekla, pa Hari ovo je naš sin, ako ti ne znaš šta treba da kažeš onda ja nemam šta da šaljem tvom PR-u. Ne desi li se to, rekla sam da ću se ja oglasiti. On kao roditelj je trebao znati šta da kaže, kakve PR ima veze s tim. Ovo je, svakako, i prvi put da za neke naše medije dajem priču, jer do sada nisam imala nikakvu potrebu da istupam - objasnila je ljubavnica Harija Varešanovića.

Hari Mata Hari
foto: facebookscreen

- Kada sam saznala da sam u drugom stanju i odmah sam mu rekla. On je uistinu došao na razgovor s mojim roditeljima. Ništa nismo tražili od njega, ni bračnu ni emotivnu dužnost. Kasno sam saznala za trudnoću i moja obitelj je to prihvatila. Moji roditelji su obrazovani ljudi, majka profesor, otac inženjer. Imala sam njihovu veliku podršku, oni su bili viđeni ljudi, sagledali su i prihvatili moju situaciju. Stali uz mene, a od Harija nismo ništa očekivali - ispričala je Maja.

Jednom prilikom je i pevač komentarisao svoj porodični život, a tada je pomenuo i vanbračnog sina što znači da ga ipak priznaje kao svog.

- Imam dva braka iza sebe i troje djece: Damira, Maka i Nađu. Kćerka mi je podarila i dva unuka – Ishaka i Kana. To je sastav naš. Sad, u ovim godinama, unuci svašta probude u meni. Za svoju djecu gotovo da nisam imao vremena… Bio sam na turnejama, putovanjima, ganjao posao i karijeru, a onda te unuci dočekaju kada imaš ozbiljne godine. Onda tek imaš vremena za njih i otkrivaš ljubav. Sretan sam što mi djeca nisu u muzici. Ako nisu hipertalentirani i ako oni to neće, kao što nisu ni htjeli, onda je to u redu. To je njihova stvar bila. Sinovi su informatičari, a Nađa je lekar - ispričao je Hari, ali o razmiricama sa Majom nije se oglašavao.

Bonus video:

00:40

NE PROPUSTITE NAJGLEDANIJI KULINARSKI ŠOU NA KURIR TELEVIZIJI: Danas za vas kuva porodica Lukić

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.