ČESTITKE MOMENTALNO POČELE DA PRISTIŽU! Prva fotografija sa venčanja Hristine Popović, kolege je prate do oltara
Foto: Instagram printscreen

srećno!

ČESTITKE MOMENTALNO POČELE DA PRISTIŽU! Prva fotografija sa venčanja Hristine Popović, kolege je prate do oltara

Udaja Hristine Popović izazvala je salve čestitki

Objavljeno:

Udaja Hristine Popović pogodila je "Instagram" i ostale društvene mreže kao grom iz vedra neba, a popularna glumica na fotografiji koju je objavila smeje se u venčanici i nosi bidermajer dok je okružena svatovima. Pre nego što je stvar postala konfuzna a salve čestitki počele da pristižu, ispostavilo se da se radi o "kobajagi" udaji budući da je glumica ovako obučena zbog jedne uloge. Hristina je ovih dana veoma zauzeta na setu novog filma ali kako je sama poručila u tome uživa.

- Volim svoj posao - kratko je poručila glumica uz sliku na kojoj nosi belu venčanicu, a kako da ga ne voli kad joj pruža jedinstvenu mogućnost da se bar na manji period ponovo oseća kao mlada, budući da iza sebe ima jedan brak. Udaja Hristine Popović stoga ne bi bila prva glumici koja je ovog proleća zvanično ušla u četrdesete, ali ona nije bila izričita po pitanju toga da li bi pred matičara stala ponovo.

Bivši muž Hristine Popović poznat je filmskoj publici jer je takođe glumac. Zove se Bojan Navojec, brat je glumca Gorana Navojeca a zajedno sa Hristinom igrao je u filmu "Parada" pre jedanaest godina gde je i otpočela njihova romansa. Udaja Hristine Popović do danas je i dalje jedino "pala" zbog njega. Dobili su i ćerku koja nosi dosta neobično ime a desetogodišnja Luča danas živi sa majkom u Beogradu dok je otac navodno često posećuje iz Zagreba.

- U poslednje vreme ga ređe viđamo nego ranije, ali očigledno dolazi i mala ide kod njega. Hristina je sa Lučom kao drugarica, često ih vidimo kada sede u nekom od kafića kako se smeju, druže i razgovaraju kao dve odrasle drugarice. Hristinine majka i baka su u ovom kraju odavno, uvek su bile različite i autentične baš kako je i Hristina sada, a njenim stopama će i Luča - ispričala je jedna komšinica Hristine Popović.

1 / 4 Foto: Instagram printscreen

Bonus video:

01:05

ZAŠTO SILOVANE DEVOJKE GODINAMA ĆUTE? Dok prolaze kroz pakao JEDNOG se posebno boje! (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.