MEDIJSKI MAG MITROVIĆ SAOPŠTIO BITNE VESTI! Svi slave, Milica ne skida osmeh sa lica: ŠTO JE NAUMIO DOBIO JE
Foto: Damir Dervišagić

Čestitamo!

MEDIJSKI MAG MITROVIĆ SAOPŠTIO BITNE VESTI! Svi slave, Milica ne skida osmeh sa lica: ŠTO JE NAUMIO DOBIO JE

Porodica Željka Mitrovića ponosna je zbog njegove nove titule

Objavljeno:

Porodica Željka Mitrovića od juče ima još jedan razlog da bude ponosna na svog najpoznatijeg člana budući da je vlasnik "Pink Media grupe" imenovan za počasnog predsednika Srpske Skejtbord i Roler Federacije. Ideja da baš on dobije ovu titulu sigurno nije slučajna ako imamo u vidu da je Mitrović ranije u više navrata isticao strast koju neguje prema ovim aktivnostima.

- Željko Mitrović rekao je sudbonosno "da"! Vlasnik "Pink Media grupe" našao se u još jednoj izazovnoj ulozi – prihvatio je titulu počasnog predsednika Srpske Skejtbord i Roler Federacije. Pored svih svojih poslovnih i privatnih obaveza, Mitrović je prihvatio da da doprinos skejt i roler kulturi. S toga, danas u 15 časova, u prostorijama Srpske Skejtbord i Roler Federacije, došlo je i do zvaničnog glasanja. Svih jedanaestoro prisutnih članova UO SSRF-a jednoglasnom odlukom proglasilo je Željka Mitrovića za počasnog predsednika Srpske Skejtbord i Roler Federacije - stoji u jučerašnjem saopštenju zbog kojeg je porodica Željka Mitrovića naročito ponosna, a dalje se ističe da je ideja članova federacije da Mitrović predsedničku funkciju obavlja tako što će biti strateški partner kroz različite tipove promocija, a za početak će izgraditi i novi skejt park.

- Da li će novopečeni predsednik Skejt i Roler Federacije naučiti nove finte na skejtu, pa se pretvoriti u DJ Žeksa i kompletirati stvar – moraćemo da propratimo u mesecima pred nama, ali ono što je sigurno – očekuje nas jedna uzbudljiva vožnja - stoji na kraju saopštenja.

Porodica Željka Mitrovića svedočila je i ranijim zalaganjima čelnika "Pinka" da pravi inovacije na polju skejtinga u našoj zemlji pa je prošle godine on predstavio i skejtbord brzine od 100km/h.

- Ovaj skejt je brži od svih mojih dosadašnjih! Razvija u četvrtoj poziciji brzini od čak preko 100km/h, što znači da sam mlaznice badava nosio - objasnio je tada Mitrović.

Bonus video:

01:07

Željko Mitrović na ćerkinoj premijeri filma u Nišu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.