BIVŠA DEVOJKA MIRKA ŠIJANA SE OGLASILA PRVI PUT POSLE NJEGOVE SVADBE: Nacija u ŠOKU, nismo očekivali...
Mirko Šijan i Bojana Šijan, Foto: Instagram printscreen/bojana_sijan

opa

BIVŠA DEVOJKA MIRKA ŠIJANA SE OGLASILA PRVI PUT POSLE NJEGOVE SVADBE: Nacija u ŠOKU, nismo očekivali...

Bivša devojka Mirka Šijana sada živi punim plućima

Objavljeno:

Sin pevačice Goce Božinovske, nedavno je izgovorio sudbonosno „da“ svojoj izabranici Bojani Rodić sa kojom ima sina Zorana, a porodični dom uskoro će postati bogatiji za još jedno člana.

Upoznali su se preko Veljka Ražnatovića i njegove supruge Bogdane, Bojanine rođene sestre te je ljubav planula, a njih dvoje otpočeli su romansu koja je krunisana brakom.

1 / 8 Foto: NENAD KOSTIĆ

Imajući u vidu da je oduvek važio za velikog zavodnika i miljenika nežnijeg pola ne čudi činjenica da su lepe žene često uživale u njegovom društvu, a bivša devojka Mirka Šijana o kojoj se u javnosti malo zna, prava je lepotica.

Naime, pre sadašnje supruge Bojane, Šijan je bio u vezi sa Oljom Radoičić, koju mnogi porede sa Rodićevom te se često mogu čuti komentari o neverovatnoj sličnosti naročito zbog duge, tamne kose i atraktivnog stila odevanja.

Olja je veoma aktivna na društvenim mrežama i može se pohvaliti zavidnim brojem pratilaca, a po njenim objavama reklo bi se da je veliki ljubitelj mode, da život živi punim plućima i da uživa u druženju i egzotičnim putovanjima.

Bonus video:

01:30

Bojana Rodić igrala na stolici

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.