UPRAVO JAVLJENO: Usvojena odluka, svi bruje o preminulom Marku Živiću
Foto: Youtube/printskreen

svaka čast!

UPRAVO JAVLJENO: Usvojena odluka, svi bruje o preminulom Marku Živiću

Odali su mu počast

Objavljeno: 10:04h

Glumac Marko Živić preminuo je u 49. godini od posledica koronavirusa, a sa njegovim odlaskom se još uvek nisu pomirili porodica i prijatelji, ali i šira javnost koja je Marka obožavala da gleda u brojni glumačkim ostvarenjima.

Odbornici Skupšine grada Kruševca su usvojili odluku da dve ulice u gradu nose naziv zaslužnih umetnika - glumca Marka Živića i kompozitora Zorana Simjanovića, koji je u 75. godini izgubio bitku takođe od koronavirusa.

Marko Živić
foto: Youtube/printskreen

Podsetimo, predstava “Let iznad kukavičjeg gnezda”, koja je na repertoaru Beogradskog dramskog pozorišta već 17 godina, odigrana je pre par meseci ponovo na sceni tog teatra, ali prvi put bez Marka Živića koji je preminuo 14. oktobra prošle godine.

Bilo je to igranje za Marka i u sećanje na njega, na dan kada bi napunio 50 godina.

Prerano preminulog glumca na sceni je zamenio njegov kolega Mladen Sovilj, a posebno je bilo dirljivo nakon izvođenja jer se ceo ansambl predstave prisetio Živića a jedan od članova se i rasplakao.

1 / 7 Foto: Print Screen Youtube

Naime, kada je počeo poklon publike, aplauz je bivao sve jači jer su svi prisutni na sceni i u publici znali da je to izvođenje bilo za Marka. Njegove kolege u jednom trenutku podigne su ruke uvis aplaudirajući njemu u čast, želeći da mu još jednom odaju počast.

Nakon toga, skoro ceo ansambl je suzdržavao suze, a Dragan Bjelogrlić nije izdržao pa je zaplakao.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.