ODMAH NAKON BRUTALNIH BATINA IZAŠLA KOMPLETNA PRIČA UROŠA ĆERTIĆA: Zinućete nakon svega što je OBJAVLJENO
Foto: Printscreen

sve se saznalo

ODMAH NAKON BRUTALNIH BATINA IZAŠLA KOMPLETNA PRIČA UROŠA ĆERTIĆA: Zinućete nakon svega što je OBJAVLJENO

Postao je jedan od najboljih fristajl vozača u zemlji i radio je nastupe po celoj Kanadi, Sijetlu, Jamajci

Objavljeno: 22:24h

Uroš Uki Ćertić je najpoznatiji i najtraženiji srpski kaskader u Holivudu koji je radio u preko 50 filmova i serija ove produkcije.

Rođen je 8. juna 1982. godine u Beogradu. Živeo je na Dorćolu gde je završio osnovnu školu „Pero Popović Aga“. Omiljeni predmeti su mu bili likovno i fizičko. Kao mali je pravio razne vratolomije trenirajući džudo, brzo vozeći skejt i „BMX“ po Kalemegdanu i ulici Strahinjića Bana. 1995. godine se sa majkom preselio u Vankuver, Kanadu.

Tamo je završio gimnaziju i koledž za 3D animacije. Želeo je da pravi likove za video-igre, ali na nagovor druga, počinje da radi kao statista i maneken. Počeo je da trenira hokej i ubrzo je kupio motor marke Kawasaki, a zatim Suzuki. Započeo je „stunt motorcycle shows“ u Kaliforniji, a tokom zimskih meseci u Vankuveru, boravio je u Las Vegasu gde je imao nastupe i lude ulične vožnje.

1 / 5 Foto: Petar Lazović, Printscreen

Postao je jedan od najboljih fristajl vozača u zemlji i radio je nastupe po celoj Kanadi, Sijetlu, Jamajci. Tada su ga filmski kaskaderi uzeli pod svoje i preporučili su mu da ide na gimastiku, da usavrši vožnju, da trenira mačevanje i jahanje. Uroš ih je poslušao i uz sve to je išao na časove glume pa je postao glumac-kaskader koji u filmovima izgovara par rečenica, nakon čega ga ubiju. Izjavio je da dnevno može da se zaradi 5.000 – 10.000 evra na snimanju.

Uprkos rizičnoj profesiji, slomio je samo ruku i u njoj ima šraf. Trenira dva puta dnevno i strogo vodi računa o ishrani. Pošto je velika konkurencija među kaskaderima, Uroš mora da se trudi da bude u top formi. Prvi honorar je zaradio u seriji „Smolvil“, a zatim je radio u filmovima: „Nemoguća misija 4“, „Noć u muzeju 2“, „Fantastična četvorka“, „A tim“, itd. Upoznao je velike zvezde poput Džesike Albe za koju kaže da izgleda savršeno i da isto tako bije, Tom Kruza koji najveći deo kaskaderskih scena radi sam i veoma poštuje kaskadere, Stivena Sigala koji nosi brojanicu koju mu je Uroš doneo iz Beograda, Bena Stilera sa kojim se najbolje zabavljao na snimanju, itd.

Uroš je ipak odlučio da se vrati u rodni grad da živi, a nastavio je da radi po celom svetu. 2012. godine je započeo vezu sa pevačicom Sanjom Dimitrijević koja je učestvovala u muzičkom šou „Prvi glas Srbije“. Izjavio je da je oduševljen njenom aristokratskom lepotom i karakternim osobinama. Pružao joj je podršku u takmičenju i planirali su zajedničku budućnost. Ipak su raskinuli nakon nekoliko meseci. 2013. godine je Uroš ušao u kuću „Velikog brata“ u kojoj se zadržao dve nedelje.

1 / 4 Foto: Kurir

Već prvo veče se zbližio sa starletom Avom Karabatić. Izjavio je da su simulirali seks i da je to bila njihova taktika za pobedu. U kući mu se dopala Soraja, ali po završetku rijalitija, započeo je vezu sa bivšom modelsicom Ivanom Stamenković Sindi. Bili su nerazdvojni i jako dobro su se slagali, ali ipak su raskinuli. Ostali su u korektnim odnosima, a Uroš o Sindi misli sve najbolje i smatra je dobrim čovekom, prijateljem i majkom. 2015. godine mediji su ga povezivali sa bugarskom pevačicom Gabrijelom Pejčev koja se takmičila u „Pinkovim Zvezdama“. Uroš je često odlazio u Bugarsku gde je bio sudija u fristajl vožnji motora.

Gabrijela je demantovala da su njih dvoje u vezi. Iste godine je ušao u rijaliti „Parovi“ izjavivši da neće prvi započinjati svađe, ali da će uzvratiti ako ga neko izazove. U vili je imao avanturu sa pevačicom Slađanom Petrušić, ali su raskinuli. Ljubio se sa starletom Tijanom Ajfon, ali nisu želeli da komentarišu da li se samo na tome završilo. Bio je diskvalifikovan jer je vređao Zmaja od Šipova, ali ga je produkcija ubrzo vratila.

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.