MALI ŽELJKO RAŽNATOVIĆ VEĆ BACIO OKO NA DEVOJČICE: Prvi put se ZALJUBIO, evo kako IZGLEDA
Foto: Printscreen

divno

MALI ŽELJKO RAŽNATOVIĆ VEĆ BACIO OKO NA DEVOJČICE: Prvi put se ZALJUBIO, evo kako IZGLEDA

Koliko je mali Željko veselo i živahno dete svedoci smo svakodnevno na društvenim mrežama gde imamo prilike da vidimo video zapise i fotografije Cecinog neodoljivog unuka koji svojim svakodnevnim aktivnostima i vragolijama oduševljava javnost

Objavljeno:

Otako su se Cecin naslednik i njegova lepša polovina ostvarili pre dve godine u ulozi roditelja, život im se potpuno promenio, a maleni Željko postao je njihov apsolutni prioritet. Sin Veljka i Bogdane Ražnatović njihov je centar sveta, a ponosni mama i tata svaki trenutak provode sa preslatkim dečakom kojem se trude da ispune svaku želju.

Koliko je mali Željko veselo i živahno dete svedoci smo svakodnevno na društvenim mrežama gde imamo prilike da vidimo video zapise i fotografije Cecinog neodoljivog unuka koji svojim svakodnevnim aktivnostima i vragolijama oduševljava javnost.

Ovog puta pak sin Veljka i Bogdane Ražnatović imao je i društvo preslatke drugarice sa kojom se sjajno zabavljao. Mnogi će reći da je šarmer na tatu jer se i te kako potrudio da devojčica uživa u igri sa njim, a imajući u vidu da se nije odvajao od nje te joj kao pravi džentlmen ustupio mesto i na svom trotinetu nije isključeno da je plavokosa lepotica Željkova prva simpatija.

Da krv nije voda, često nas članovi porodice Ražnatović uveravaju svojim objavama koje dele na društvenim mrežama, a budući da je mali Željko uveliko i zvezda "Instagrama", nema sumnje da je povukao i na Cecu, pa smo sigurni da će poput bake i on jednog dana biti uspešan i slavan.

1 / 8 Foto: Printscreen

Osim mame, tate i bake mališan često krasi i profil tetke Anastasije, a imajući u vidu da mu dobrih gena ne manjka, neodoljivi mališan tek će pokazati šta sve zna.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.