BILA JE TO AFERA GODINE, MNOGI SU PRIČALI DA DUŠKO VARA JELENU: Da li ste spremni za ISTINU?
Duško Tošić i Jelena Karleuša, Foto: Instagram printscreen/karleusastar

isplivalo

BILA JE TO AFERA GODINE, MNOGI SU PRIČALI DA DUŠKO VARA JELENU: Da li ste spremni za ISTINU?

"Ne varam moju Jelenu"

Objavljeno: 15:15h

Brak Karleuše i Tošića oduvek je intrigirao javnost pa su tako pre tačno jedanaest godina mediji preneli da je tadašnji fudbaler „Crvene zvezde“ Duško Tošić u tajnoj vezi sa bivšom mis Vojvodine, koja je sa Zoranom Pejićem Pejom na DM SAT televiziji vodila emisiju “Peja šou”.

Kako bi sve bilo mnogo interesantnije isprečila se i činjenica da je mlada manekenka tada bila u vezi sa fudbalerom sa kojim je Tošić bio blizak prijatelj.

Duško Tošić, Jelena Karleuša
foto: Instagram printscreen

– To su notorne laži! Jedno neka svima bude jasno – svoju ženu nikada neću prevariti! Dotična Sanja sa kojom me spajaju je devojka mog druga Marka Filipovića, i tu se priča završava. Veoma je ružno što smo na ovaj način napadnuti moja porodica i ja. Koja budala bi varala ženu kao što je Jelena?! Imamo dvoje zlatne dece, divan brak i ne dozvoljavam da tabloidi šire neistine. Učiniću sve da zaštitim Jelenu od ovakvih stvari – izjavio je fudbaler tada za „Novosti“.

1 / 11 Foto: Dragana Udovičić

Jelena Karleuša, naša najveća pop diva nije se potresla zbog navodne suprugove ljubavne afere sa manekenkom, jer je potpuno sigurna u Duškovu ljubav:

– Žao mi je što zli jezici uvlače mog supruga u ovo tabloidno blato puno laži i izmišljotina. Sanju i njenog dečka poznajem i žao mi je što su žrtve mog imena. U Duška imam apsolutno poverenje, tako da mi je cela priča smešna – rekla je tada Jelena koja je bila sigurna u Duškovu ljubav s kojim je nažalost, danas na pragu razvoda.

Bonus video:

00:27

Jelena Karleuša šeta gradom u tangama

(Espreso/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.