JELENA KARLEUŠA SE HITNO OGLASILA: Obratila se LIČNO
Jelena Karleuša, Foto: Printscreen/Instagram

javno

JELENA KARLEUŠA SE HITNO OGLASILA: Obratila se LIČNO

Jelena Karleuša odgovorila svima koji je pritiskaju i ispituju o novom albumu.

Objavljeno:

Jelena Karleuša nedavno se našla u centru komentarisanja, a sada je još jednom odlučila da se "obračuna" sa onima koji je kritikuju.

Poznata kao neko ko je vrlo britkog jezika, pevačica je reagovala na komentare vezane za njen novi album. Kako već dugo najavljuje veliki "bum" na sceni, njeni obožavatelji sve su nestrpljiviji, što se Jeleni nimalo nije dopalo.

1 / 10 Foto: Instagram/karleusastar

Ona je na svom Instagramu negodovala zbog pitanja o albumu, te istakla da "nema nameru da se pravda", ali i da ne smatra svojim fanovima one koji joj "prete, vređaju je i pritiskaju".

"Fanovi koji pritiskaju, prete, vređaju i uznemiravaju - nisu fanovi. Album će izaći kada sve vezano za album bude rešeno. Nemam nameru ni da objašnjavam ni da se pravdam. Ako ja ne pružam dovoljno u svakom smislu kada je reč o ovom poslu, ne znam ko pruža. Pritisak me uznemirava i ne pomaže da se stvar ubrza. Strpite se još malo, jer će svakako ono što stiže biti veće i bolje od svega i svakoga", napisala je.

Jelena Karleuša
foto: Instagram printscreen/karleusastar

Jelena je ovog leta bila prebukirana nastupima, a najveći broj održala je u Crnoj Gori. Ipak, svaki slobodan trenutak iskoristila je za opuštanje na popularnim plažama i odmaranju na jahti, a fotke su zapalile društvene mreže.

Bonus video:

00:17

Jelena Karleuša proslavila rođendan svojim miljenicama

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.